მთავარი » ფაილები |
სულ კატალოგში მასალაა: 221 ნაჩვენებია მასალა: 1-22 |
გვერდები: 1 2 3 ... 10 11 » |
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად |
Views: 2146 |
Downloads: 0 |
|
Date: 2012-02-27
|
მასალად საჭიროა: მწვანე ლობიო - 5 კილოგრამი ზეთი - 1 ლიტრი ხახვი - 2 კილოგრამი პამიდორი - 2,5 კილოგრამი მწვანილი - 200 გრამი წიწაკა, ნიორი, მარილი - გემოვნებით
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად |
Views: 1923 |
Downloads: 0 |
|
Date: 2012-02-27
|
მასალად საჭიროა:
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად |
Views: 1995 |
Downloads: 0 |
|
Date: 2012-02-27
|
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად |
Views: 2029 |
Downloads: 0 |
|
Date: 2012-02-27
|
მასალად საჭიროა: წითელი პამიდორი - 5 კილოგრამი ბულგარული წიწაკა - 1 კილოგრამი მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად |
Views: 1710 |
Downloads: 0 |
|
Date: 2012-02-27
|
მასალად საჭიროა:
საჭირო მასალა: 5 ს.კ. კარაქი,
2 ცალი გახეხილი სტაფილო,
2 ცალი წვრილად დაჭრილი პრასა,
1/3 ჭიქა ფქვილი,
1,5 ს.კ. მდოგვი,
1,5 ჭიქა ღია ფერის ლუდი, |
მასალად საჭიროა:
250 გ. მოხარშული კარტოფილი,
150 გ. მდნარი ყველი,
150 გ. ჰოლანდიური ყველი,
100 გ. იმერული ყველი,
0,5 ლ. რძე,
50 გ. კარაქი, |
მასალად საჭიროა:
5 ცალი მოხარშული კვერცხი,
100 გ. ლორი,
300 გ. ყველი,
1 კონა მწვანე ხახვი,
200 მლ.მაიონეზი,
0,5 ჩ.კ. ორეგანო, მარილი,
პილპილი – გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა:
300 გ. ხაჭო,
200 გ. წითელი ბოლოკი,
1 კონა კამა,
0,5 ჭიქა არაჟანი.
მარილი – გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა:
3 ჭიქა რძე,
1,5-2 ს.კ. ყავისფერი შაქარი,
1 ღერი ვანილი ან 0,5 ჩ.კ.
ვანილის შაქარი,
1 ჩ.კ. რომი. |
მასალად საჭიროა:
ცომისთვის: 1 ჭიქა ფქვილი,
2 ცალი კვერცხი,
200 გ. შაქარი,
600 მლ. რძე,
60 მლ. ზეთი.
გულსართისთვის: 1 ჭიქა ხაჭო,
0,5 ჭიქა სქელი არაჟანი, |