მთავარი » ფაილები » წვნიანი კერძები |
მასალის რაოდენობა კატეგორიაში: 43 ნაჩვენებია მასალა: 1-22 |
გვერდები: 1 2 » |
კიტრი -
150 გრ ნიორი -
2 კბილი მარილი
- 1/2 ჩ/კ ზეთი -
40 მლ კამა -
30 გრ კეფირი
- 900 მლ ნიგოზი
- 40 გრ |
პომიდორი
- 1500 გრ
ხახვი -
1 თავი
მარილი
- გემოვნებით
პური -
150 გრ (თეთრი)
ბულგარული წიწაკა - 2 ცალი (წითელი)
ნიორი -
2 კბილი
ზეითუნის ზეთი
- 50 მლ |
მასალად საჭიროა:
ღორის ხორცი
- 500 გრ
ხახვი -
1 თავი
სტაფილო
- 1 ცალი
გრძელი ბრინჯი
- 0.5 კგ
ტომატის პასტა
- 2 ს/კ
ნიორი -
2 კბილი
წითელი ღვინო
- 1 ს/კ (ან ძმარი).. |
ქამა სოკო
- 400 გრ კარტოფილი
- 2 ცალი სტაფილო
- 1 ცალი ხახვი -
1 თავი მწვანე ხახვი
- გემოვნებით არაჯანი
- გემოვნებით (შეზავებისთვის) წიწაკა
- გემოვნებით |
ქამა სოკო
- 500 გრ ზეთი -
5 ს/კ წყალი -
5 ს/კ ძმარი -
2 ს/კ მარილი
- 1 ჩ/კ შაქარი
- 1/2 ჩ/კ შავი წიწაკა
- 10 ცალი |
ბატკანი
- 2 კგ
ხახვი -
1 თავი
ღვინო თეთრი
- 500 მლ
კინძი -
4 კონა
ოხრახუში
- 4 კონა
ტარხუნა
- 6 კონა
წიწმატი
- 2 კონა.... |
მასალად საჭიროა: კვერცხი, ხახვი, პომიდორი, ზეთი, ბულგარული წიწაკა, მწვანილები, პილპილი, მარილი, ძეხვი ან სოსისი |
ქათამი - 1 ცალი; ხახვი - 300 გრ; კვერცხი - 3 ცალი; მარილი - 1 სადილის კოვზი; დაფნის ფოთოლი - 2 ცალი; წითელი წიწაკა - 1 თავი; პურის ფქვილი - 4-5 სადილის კოვზი; მწვანილი - ქინძი 1 კონა, კამა - თეფშზე მოსაყრელად....... |
მასალად საჭიროა: 2-3 ჩაის ჭიქა ნიგოზი 2 კბილი ნიორი 1 ჩ/კ. ქინძის თესლი ქინძი, წიწაკა, იმერული ზაფრანა, მარილი გემოვნებით. |
მომზადების წესი: საქონლის ხორცი - 800 გრ; |
მასალად საჭიროა: ხაში - 500გრ, ნიორი – 25გრ, მარილი – 1გრ, რძე - 3 კოვზი |
მასალად საჭიროა: საქონლის ხორცი -180გრ, ბრინჯი - 3გრ, ხახვი - 3გრ, ტომატი - 2გრ, მარილი და ნიორი გემოვნებით, სუნელი - 0.4გრ, მწვანილი - 15გრ, კარაქი - 3გრ. |
მასალად საჭიროა: ძროხის ხორცი --1 კილოგრამი, ჭარხალი--4 ძირი, ხახვი-1--2 თავი, დაჭრილი მწვანილი -1 ჩაის ჭიქა, დაფნის ფოთოლი-3-4 ცალი, პურის ფქვილი-2 სუფრის კოვზი, ძროხის გადამდნარი ქონი-1 სუფრის კოვზი, არაჟანი ან მაწონი - 3/4 ჩაის ჭიქა, წითელი ,შავი პილპილი და მარილი-- გემოვნების მიხედვით. |
ავადუღოთ სამი ლიტრი რძე.დუღილის დროს ჩავახალოთ 6 ცალი კვერცხი და 2 სუფრის კოვზი კარაქი. სუფრაზე მიტანისას თითოეულ თეშზე გავანაწილოთ თითო ან ორი ცალი კვერცხი. |
მასალად საჭიროა: რძე --3 ლიტრი, ბრინჯი სამი-მეოთხედი ჩაის ჭიქა, ერბო ან კარაქი - 50 გრამი, მარილი-გემოვნების მიხედვით. |
მასალას საჭიროა: გამხმარი სოკო-250 გრამი ხახვი-2 - 3 თავი, მზესუმზირას სეთი- 5 სუფრის კოვზი, პურის ფქვილი- 1 სუფრის კოვზი, დაფნის ფოთოლი 1--2 ცალი, დაჭრილი ქინძი ერთი- მეორედი ჩაის ჭიქა, შავი პილპილი -1--2 ჩაის კოვზი, მარილი--გემოვნების მიხედვით. |
|
მასალად საჭიროა: ლობიო - 500 გრამი , ზეთი - 4 სუფრის კოვზი , ხახვი-2 თავი, სხვადასხვა მწვანილი-1 პატარა კონა (ქინძი აუცილებელია) დაფნის ფოთოლი -3 ცალი, მარილი გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: კარტოფილი - 1500 გრამი, ხახვი და სტაფილო- 100 გრამი, ერბო-100 გრამი, მარილი გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: ყვავილოვანი კომბოსტო - 1 კილოგრამი, ერბო ან კარაქი - 2 სუფრის კოვზი, პურის ფქვილი -2 სუფრის კოვზი, კვერცხი-2 ცალი, მარილი-გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: პამიდორი - 1 200 გრამი, ხახვი-3-4 თავი, ერბო 2- სუფრის კოვზი, კვერცხი -2-3-ცალი, მარილი და მწვანილი გემოვნების მიხედვით. |
1-22 23-43