მთავარი » ფაილები » ტკბილი კერძები |
მასალის რაოდენობა კატეგორიაში: 24 ნაჩვენებია მასალა: 1-22 |
გვერდები: 1 2 » |
მასალად საჭიროა:
ცომისთვის: 1 ჭიქა ფქვილი,
2 ცალი კვერცხი,
200 გ. შაქარი,
600 მლ. რძე,
60 მლ. ზეთი.
გულსართისთვის: 1 ჭიქა ხაჭო,
0,5 ჭიქა სქელი არაჟანი, |
კარაქი
- 90 გრ ნიგოზი
- 175 გრ ყავისფერი შაქარი - 70 გრ დარიჩინი
- 1 ჩ/კ საფუარი
- 14 გრ შაქარი
- 70 გრ მარილი
- 1 ჩ/კ... |
ცომი ხაჭო -
250 გრ კარაქი
- 50 გრ შაქარი
- 2/3 ჭიქა მარილი
- 2/3 ჩ/კ კვერცხი
- 2 ცალი კვერცხის გული
- 1 ცალი.... |
საფუარი
- 14 გრ შაქარი
- 100 გრ კარდამონი
- 1 ჩ/კ ფქვილი
- 700 გრ კარაქი
- 125 გრ კვერცხი
- 2 ცალი ქიშმიში
- 75 გრ... |
ფქვილი
- 500 გრ საფუარი
- 40 გრ რძე -
180 მლ კარაქი
- 100 გრ კვერცი
- 5 ცალი ქიშმიში
- 70 გრ ნიგოზი
- 70 გრ... |
ფქვილი
- 1 კგ (შესაძლებელია ცოტა დამატება) საფუარი
- 18 გრ (მშრალი) ნაღები
- 250 მლ შაქარი
- 200 გრ კარაქი
- 50 გრ ზაფრანა
- 1 ჩ/კ მარილი
- 1/2 ჩ/კ ილი -
1/2 ჩ/კ (კარდამონი) ბრენდი
- 50 მლ ქიშმიში
- 100 გრ ნებისმიერი ხილის ჩირი - 100 გრ კაკალი
- 100 გრ (გემოვნებით) |
მასალად საჭიროა: ღუმელში შესადგმელი ერთი თუნუქის ფურცლის ფენისთვის საჭიროა: 6 კვერცხი; 100 გრ. შაქარი; 2 სუფრის კოვზი თაფლი; 1 ჩაის კოვზი სოდა-ძმრით (გამაფხვიერებლით შეიძლება ჩანაცვლება); 2 ჭიქა გაცრილი ფქვილი; 1 ჭიქა დაჭრილი ნიგოზი; 1 ჩაის კოვზი კაკაოს ფხვნილი. |
მასალად საჭიროა: 1/2 ლ. ბადაგი 1/2 ლ. წყალი 1 ჩ.ჭ. მჭადის ფქვილი 50 გრ. ნიგოზი (სურვილისამებრ) შაქარი გემოვნებით |
მასალად საჭიროა: 3 ჩ.ჭ. ჰერკულესი 1 ჩ.ჭ. შაქარი 1 შეკვრა სამარხვო მარგარინი 2 ს.კ. კაკაო 1 შეკვრა ვანილი 2 შეკვრა ქოქოსის ნაფხეკი |
მასალად საჭიროა: 8 ულუფა ცომისათვის: 140 გ მარგარინი 100 გ შაქარი 1 კვერცხი 1/3 ჩ.კ. სოდა 250 გ პურის ფქვილი შიგთავსისთვის: 4 კვერცხი 100 გ შაქარი 400 გ ხაჭო 150 გ ქიშმიში 1 მწიკვი ვანილი 200 გ ცოცხალი ან დაკონსერვებული ხილი |
მასალად საჭიროა: 8 ულუფა 2 ჭიქა შაქარი 1 ჭიქა ზეთი 1 ჭიქა ქიშმიში 1 ჭიქა ნიგოზი 2 ჭიქა ვაშლის ნახარში 1 ჩ.კ. სოდა 4 ჭიქა ფქვილი 1 ჩ.კ. დარიჩინი 1 ს.კ. 3%-იანი ძმარი მარილი |
მასალად საჭიროა: 2 ულუფა 85 გ ხაჭო 30 გ შაქარი 50 გ არაჟანი 10 გ ჟელატინი 60 გ ხილის სიროფი |
მასალად საჭიროა: 4 ულუფა 500 გ ჟოლო 80 გ შაქარი 1 ს.კ. ჟოლოს არაყი 40 გ კარაქი 3 ს.კ. შაქრის პუდრა 1/4 ჩ.კ. ვანილი 5 კვერცხი 1 ს.კ. ლიმონის წვენი 1 ჩ.კ. ლიმონის ცედრა 200 გ იოგურტი 2 ს.კ. პურის ფქვილი 1 ს.კ. სახამებელი 1 მწიკვი მარილი |
მასალად საჭიროა: 6 ულუფა 12 კვერცხის გული 150 გ შაქარი 1 ლიმონი ან ფორთოხალი 60 გ ფორთოხლის ლიქიორი 60 გ კონიაკი 90 გ მუსკატი 360 გ სხვადასხვა ფორმის მზა ბისკვიტი |
მასალად საჭიროა: 5 ულუფა 20 გ ჟელატინი 5 კვერცხის გული 150 გ შაქარი 1 ს.კ. ხსნადი ყავა 200 გ რძე 500 გ სქელი ნაღები |
მასალად საჭიროა: 4 ულუფა 3 ს.კ. ზეითუნის ზეთი 1 ს.კ. თაფლი 1/2 ჭიქა შაქარი 2 ჭიქა თხილი, არაქისი ან ნიგოზი |
მასალად საჭიროა: 250 გ ხაჭო 300 გ რძე 80 გ თაფლი 1/2 ლიმონის ცედრა 150 გ მარწყვი პიტნის ფოთლები |
1-22 23-24