მთავარი » ფაილები |
სულ კატალოგში მასალაა: 221 ნაჩვენებია მასალა: 23-44 |
გვერდები: « 1 2 3 4 ... 10 11 » |
მასალად საჭიროა:
0,5 კგ. ხაჭო,
3 ს.კ. მანანის ბურღული,
1 ცალი კვერცხი,
3 ს.კ. შაქარი,
10. გ. ვანილის შაქარი,
1 ჩ.კ. გამაფხვიერებელი ფხვნილი, |
მასალად საჭიროა:
400გ მაკარონი,
2 კიტრი,
100გ ყველი (სასურველია მაგარი
სახეობის),
2 კბილი ნიორი,
1 ცალი ბულგარული წიწაკა,
1 ჩ.კ. შავი და თეთრი პილპილი.
1 ჩ.კ. მშრალი რეჰანი, |
მასალად საჭიროა:
1 ცალი საშუალოზომის ენა,
3 კვერცხი,
100 გ მაგარი ყველი,
3 საშუალო ზომის კანგაცლილი
პომიდორი,
150 მლ მაიონეზი,
3 კბილი ნიორი |
მასალად საჭიროა:
4-5 ცალი პამიდორი,
2 ცალი ტკბილი წიწაკა,
1 ცალი ბადრიჯანი,
2 ცალი ყაბაყი ან ცუკინი,
1 თავი ხახვი,
2 კბილი ნიორი, 0,5 ჩ.კ. შავი და თეთრი პილპილი,
1/3 ჭიქა ზეთი,
1 კონა ქონდარი,
რეჰანი და პიტნა.
სოუსისთვის – 250 მლ.
სქელი მაწონი,
1 კბილი ნიორი, |
მასალად საჭიროა:
400 გ ისპანახი,
2 კბილი ნიორი,
2-3 ს.კ. ზეთი,
0,5 ჩ.კ. ჯავზი,
0,5 ჭიქა რძე,
250 გ 20%-იანი ნაღები,
3 ს.კ. ნაღების ყველი, 2 ს.კ. გახეხილი მაგარი ყველი,
მარილი, პილპილი – გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა:
ცომი: 170 გ ფქვილი,
4
ჩ.კ. გამაფხვიერებელი ფხვნილი,
170
გ. შაქარი,
1
მწიკვი მარილი,
4
კვერცხი,
170
გ კარაქი ან მარგარინი.გულსართი
:20
გ ჟელატინი, 150 მლ წყალი, 200 გ შაქარი, 10 გ ვანილის შაქარი, 750 გ ცხიმიანი ხაჭო, 1 ლიმონის ცედრა, 50 მლ ლიმონის წვენი, 350 მლ ნაღები. |
მასალად საჭიროა:
1
კგ
ხაჭო,
3
სავსე ს.კ.
მანანის ბურღული,
300
გ სტაფილო,
2
ს.კ. კარაქი,
100-130
გ შაქარი, |
მასალად საჭიროა: 3
ცალი პამიდორი, 1
თავი ხახვი, 150 მლ არაჟანი, 150
მლ პამიდვრის პასტა, 3-4
კბილი ნიორი,
1
კონა რეჰანი,
0,5
ჩ.კ. თავშავა (ორეგანო)... |
მასალად საჭიროა: 200
გ ხაჭო, 2
პამიდორი, 1
ბულგარული წიწაკა, 1
კონა კამა,
1
ჭიქა უკურკო
ზეთისხილი, მარილი გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა:
150
გ ფქვილი,
0.5
ჩ.კ. გამაფხვიერეებელი,
0.5
ჩ.კ. მარილი,
0.5
ჩ.კ. პაპრიკა,
0.5
ჭიქა რძე,
75 გ კარაქი,
100
გ ნებისმიერი მაგარი ყველი. |
მასალად საჭიროა:
250
გ ყველი ჩედერი,
250
გ მდნარი ნაღების ყველი,
ჭიქა დაჭრილი შემწვარი ტკბილი წითელი წიწაკა,
0.5
ჭიქა ზეითუნის ზეთი,
ჭიქა თეთრი
სუფრის ძმარი,
ჭიქა ბალზამირებული ძმარი,
3
ს.კ. დაჭრილი მწვანე ხახვი, |
მასალად საჭიროა:
250
გ მშრალი ხაჭო,
50
მლ რძე,
50 მლ ყავის ლიქიორი,
2
ჩ.კ. ხსნადი ყავა,
1
ჩ.კ. ვანილის ექსტრაქტი,
0,5
ჭიქა შაქარი
ან 1/4 ჭიქა
ფრუქტოზა,
2
ცალი კვერცხის ცილა. |
მასალად საჭიროა:
7-8
ცალი ლაზანიას ფენა,
800 გ ისპანახი,
350 გ ნადუღი,
100
გ პარმეზანი,
2
ტავი ხახვი,
2
ცალი პომიდორი,
1
ს.კ. ზეითუნუს ზეთი, |
მასალად საჭიროა:
200
გ. მოხარშული სიმინდი,
200
გ. შებოლილი ან მოხარშული ქათმის ფილე,
100
გ. დაკონსერვებული სოკო,
150
გ. მაიონეზი,
1
კონა კამა,
1
კონა მწვანე
ხახვი,
პილპილი და მარილი – გემოვნებით. |
ზეითუნის ზეთი
- 30 მლ ფარში -
450 გრც(ძროხის და ღორის) მარილი
- 1/4 ჩ.კ (ზღვის მარილი ) სპაგეტი
- 300 გრ (ან სხვა ფორმის მაკარონი) ყველი -
100 გრ (პარმეზანი) ხახვი -
1 ცალი ნიორი -
5 კბილი |
6 პორცია ქათმის ხორცი
- 300 გრ ქამა სოკო
- 100-150 გრ ხახვი -
2 თავი კარაქი
- 30 გრ არაჟანი
- 6 ს/კ ჰოლანდიური ყველი - 150 გრ |
ღორის ხორცი
- 400 გრ (უძვლო) წყალი -
400 მლ მარილი
- 40 გრ შაქარი
- 20 გრ წიწაკა
- 1 ჩ/კ დაფნის ფოთოლი
- 1 ცალი ჯანჯაფილი
- 1 ჩ/კ (იმბირი) |
ბატკანი, ღორი ან ძროხის ხორცი - 200 გრ ხახვი -
2 ცალი სტაფილო
- 1 ცალი პომიდორი
- 2 ცალი ნიორი -
3 კბილი.... |
წიწილა
- 1 ცალი ერბო -
20 გრამი სულგუნი
- 100 გრამი ბროწეული
- გემოვნებით მარილი
- გემოვნებით |
წიწილა
- 1 ც თავი ხახვი
- 200 გრ კარაქი
- 50 გრ (ნაღების) წითელი ღვინო
- 1,5 ჭიქა ოხრახუში
- გემოვნებით ქინძი -
გემოვნებით მარილი
- გემოვნებით |