მთავარი » ფაილები » ბოსტნეულის კერძები |
მასალის რაოდენობა კატეგორიაში: 16 ნაჩვენებია მასალა: 1-16 |
ბატკანი, ღორი ან ძროხის ხორცი - 200 გრ ხახვი -
2 ცალი სტაფილო
- 1 ცალი პომიდორი
- 2 ცალი ნიორი -
3 კბილი.... |
მასალად საჭიროა: ბრინჯი - 1 ჭიქა საქონლის ხორცი - 250-300 გ წყალი - 2 ჭიქა ფორთოხალი - 1-2 ცალი მარილი - გემოვნებით სოუსისათვის: კვერცხის გული - 1 ცალი |
კარტოფილი
- 1 კგ ხახვი -
2‐3 თავი კარაქი
- 100 გრ რძე -
100 გრ კვერცხი
- 5 ცალი კამა -
1 კონა.... |
ბადრიჯანი
- 1 კგ ყველი -
400 გ კვერცხი
- 4 ცალი კარაქი
- 200 გ არაჟანი
- 400 გ პიტნა -
1 კონა მარილი
- გემოვნებით |
მასალად საჭიროა: ბადრიჯანი – 1 კგ, ნიგოზი – 1 ჩაის ჭიქა, ნიორი – 2-3 კბილი, ზეთი – 1/2 ჩაის ჭიქა, ქინძი – 1 ჩაის კოვზი, ზაფრანა – 1 ჩაის კოვზი, მწვანილი – ნახევარი კონა, მარილი – გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა: სოკო – 500 გრ. კარაქი – 50 გრ. მწვანე ხახვი – 7 ძირი ნიგოზი – 0,75 ჩაის ჭიქა მწვანილი – 3 ძირი წიწაკა – გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა: ხმელი ლობიო - 600 გრამი ხახვი - 100 გრამი ნიორი, ქინძი, სამშურა - 1,5 ჩაის კოვზი წიწაკა - 1 ცალი მარილი - გემოვნებით... |
მასალად საჭიროა: |
მასალად საჭიროა: მწვანე ლობიო – 1 კილოგრამი; ნიგოზი – 1 ჩაის ჭიქა; ხახვი – 2-3 თავი; ნიორი – 2 კბილი; კამა – 5-6 ძირი; მარილი – გემოვნებით... |
მასალად საჭიროა: 1 კგ ჭარხლის ფოთოლი; 2 ჩის ჭიქა ნიგოზი; დაჭრილი კამა, ხახვი, პიტნა, ნიორი... |
მასალად საჭიროა: 1 კგ ეკალა; 200 გრ ნიგოზი; 5 სუფრის კოვზი ძმარი; 1 კონა ქონდარი; 3 კბილი ნიორი; ერთნახევარი კონა ქინძი; 1 კონა ომბალო; მარილი და წიწაკა გემოვნებით... |
მასალად საჭიროა: ბადრიჯანი – 1კგ; მწვანე ხახვი – 150 გ;ნიორი – 7-8 კბილი; მცენარეული ზეთი – 1 ჭიქა; ქინძი, ცერეცო, ოხრახუში, მარილი. |
მასალად საჭიროა: მოხარშული ენა 100 გრ ღორის მოხარშული მჭლე ხორცი 100 გრ კიტრი 1 ცალი პამიდორი 2 ცალი ვაშლი 1 ცალი ლიმონის წვენი 2 ს.კ. სალათის ფურცელი 4 ცალი მაიონეზი 4 ს.კ. პილპილი გემოვნებით მარილი გემოვნებით მწვანილი გასაფორმებლად |
მასალად საჭიროა: ქათმის ფილე 200 გრ ხახვი 1 თავი სტაფილო 1 ცალი ზეთი 2 ს.კ. დაკონსერვებული მწვანე ბარდა 4 ს.კ. მაიონეზი 6 ს.კ. დაჭრილი მწვანილი გასაფორმებლად |
მასალას დაჭიროა: პომიდორი -0.14 კგ; ხახვი წითელი -0.03 კგ; სალათის ფოთოლი -0.11 კგ; მაიონეზი -0.09 კგ. -ლიმონი - 0.0019 კგ. -ნაღები პარმალადის -0.06 ლიტრი. - პილპილი - 0.0001 კგ. |
მასალად საჭიროა: ბადრიჯანი - 100გრ, პამიდორი -1 00გრ, ხახვი - 50გრ, ზეთი - 30გრ, წიწაკა გემოვნებით, ნიორი - 5გრ, მარილი-გემოვნებით. |