მთავარი » ფაილები » რძის ნაწარმი |
მასალის რაოდენობა კატეგორიაში: 16 ნაჩვენებია მასალა: 1-16 |
მასალად საჭიროა:
საჭირო მასალა: 5 ს.კ. კარაქი,
2 ცალი გახეხილი სტაფილო,
2 ცალი წვრილად დაჭრილი პრასა,
1/3 ჭიქა ფქვილი,
1,5 ს.კ. მდოგვი,
1,5 ჭიქა ღია ფერის ლუდი, |
მასალად საჭიროა:
250 გ. მოხარშული კარტოფილი,
150 გ. მდნარი ყველი,
150 გ. ჰოლანდიური ყველი,
100 გ. იმერული ყველი,
0,5 ლ. რძე,
50 გ. კარაქი, |
მასალად საჭიროა:
5 ცალი მოხარშული კვერცხი,
100 გ. ლორი,
300 გ. ყველი,
1 კონა მწვანე ხახვი,
200 მლ.მაიონეზი,
0,5 ჩ.კ. ორეგანო, მარილი,
პილპილი – გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა:
300 გ. ხაჭო,
200 გ. წითელი ბოლოკი,
1 კონა კამა,
0,5 ჭიქა არაჟანი.
მარილი – გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა:
3 ჭიქა რძე,
1,5-2 ს.კ. ყავისფერი შაქარი,
1 ღერი ვანილი ან 0,5 ჩ.კ.
ვანილის შაქარი,
1 ჩ.კ. რომი. |
მასალად საჭიროა:
0,5 კგ. ხაჭო,
3 ს.კ. მანანის ბურღული,
1 ცალი კვერცხი,
3 ს.კ. შაქარი,
10. გ. ვანილის შაქარი,
1 ჩ.კ. გამაფხვიერებელი ფხვნილი, |
მასალად საჭიროა:
400გ მაკარონი,
2 კიტრი,
100გ ყველი (სასურველია მაგარი
სახეობის),
2 კბილი ნიორი,
1 ცალი ბულგარული წიწაკა,
1 ჩ.კ. შავი და თეთრი პილპილი.
1 ჩ.კ. მშრალი რეჰანი, |
მასალად საჭიროა:
1 ცალი საშუალოზომის ენა,
3 კვერცხი,
100 გ მაგარი ყველი,
3 საშუალო ზომის კანგაცლილი
პომიდორი,
150 მლ მაიონეზი,
3 კბილი ნიორი |
მასალად საჭიროა:
4-5 ცალი პამიდორი,
2 ცალი ტკბილი წიწაკა,
1 ცალი ბადრიჯანი,
2 ცალი ყაბაყი ან ცუკინი,
1 თავი ხახვი,
2 კბილი ნიორი, 0,5 ჩ.კ. შავი და თეთრი პილპილი,
1/3 ჭიქა ზეთი,
1 კონა ქონდარი,
რეჰანი და პიტნა.
სოუსისთვის – 250 მლ.
სქელი მაწონი,
1 კბილი ნიორი, |
მასალად საჭიროა:
400 გ ისპანახი,
2 კბილი ნიორი,
2-3 ს.კ. ზეთი,
0,5 ჩ.კ. ჯავზი,
0,5 ჭიქა რძე,
250 გ 20%-იანი ნაღები,
3 ს.კ. ნაღების ყველი, 2 ს.კ. გახეხილი მაგარი ყველი,
მარილი, პილპილი – გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა:
ცომი: 170 გ ფქვილი,
4
ჩ.კ. გამაფხვიერებელი ფხვნილი,
170
გ. შაქარი,
1
მწიკვი მარილი,
4
კვერცხი,
170
გ კარაქი ან მარგარინი.გულსართი
:20
გ ჟელატინი, 150 მლ წყალი, 200 გ შაქარი, 10 გ ვანილის შაქარი, 750 გ ცხიმიანი ხაჭო, 1 ლიმონის ცედრა, 50 მლ ლიმონის წვენი, 350 მლ ნაღები. |
მასალად საჭიროა:
1
კგ
ხაჭო,
3
სავსე ს.კ.
მანანის ბურღული,
300
გ სტაფილო,
2
ს.კ. კარაქი,
100-130
გ შაქარი, |
მასალად საჭიროა: 3
ცალი პამიდორი, 1
თავი ხახვი, 150 მლ არაჟანი, 150
მლ პამიდვრის პასტა, 3-4
კბილი ნიორი,
1
კონა რეჰანი,
0,5
ჩ.კ. თავშავა (ორეგანო)... |
მასალად საჭიროა:
150
გ ფქვილი,
0.5
ჩ.კ. გამაფხვიერეებელი,
0.5
ჩ.კ. მარილი,
0.5
ჩ.კ. პაპრიკა,
0.5
ჭიქა რძე,
75 გ კარაქი,
100
გ ნებისმიერი მაგარი ყველი. |
მასალად საჭიროა:
250
გ ყველი ჩედერი,
250
გ მდნარი ნაღების ყველი,
ჭიქა დაჭრილი შემწვარი ტკბილი წითელი წიწაკა,
0.5
ჭიქა ზეითუნის ზეთი,
ჭიქა თეთრი
სუფრის ძმარი,
ჭიქა ბალზამირებული ძმარი,
3
ს.კ. დაჭრილი მწვანე ხახვი, |
მასალად საჭიროა:
7-8
ცალი ლაზანიას ფენა,
800 გ ისპანახი,
350 გ ნადუღი,
100
გ პარმეზანი,
2
ტავი ხახვი,
2
ცალი პომიდორი,
1
ს.კ. ზეითუნუს ზეთი, |