მთავარი » ფაილები » ფქვილის ნაწარმი |
მასალის რაოდენობა კატეგორიაში: 14 ნაჩვენებია მასალა: 1-14 |
წყალი -
80 მლ(თბილი) საფუარი
- 15 გრ(მშრალი) ფქვილი
- 650 გრ რძე -
120 მლ კვერცხი
- 4 ცალი კვერცხის გული
- 2 ცალი შაქარი
- 130 გრ |
ფქვილი
- 250 გრ რძე -
200 მლ საფუარი
- 10 გრ შაქარი
- 1 ყავის კოვზი მარილი
- 1 ყავის კოვზი კარაქი
- ზემოდან წასასმელად |
კარტოფილი
- 1 კგ კარაქი
- 80 გრ ქამა სოკო
- 500 გრ ფქვილი
- 10 გრ მარილი
- გემოვნებით კვერცხი
- 3 ცალი ზეთი -
30 მლ ყველი - 50 გრ |
ზეთი -
190 მლ
ფქვილი
- 550 გრ
კვერცხი
- 1 ცალი
ძროხის ხორცი
- 300 გრ
ხახვი -
3 თავი
ქინძი -
10 გრ
ბულიონი(ძროხის) - 150 მლ |
ფქვილი
- 350 გრ
ხახვი -
2 თავი
ზეთი -
50 მლ
ზეითუნის ზეთი
- 30 მლ
მარილი
- გემოვნებით... |
რძე -
0.5 ლ
წყალი -
0.5 ლ
საფუარი
- 15 გრ
შაქარი
- 1 ჩ/კ
მარილი
- 1 ჩ/კ
ზეთი -
3 ს/კ
ფქვილი
- 2 კგ... |
1. საფუარზე მომზადებული რბილი ცომი - 500 გრ (რეცეპტი იხილეთ ქვემოთ, დამატებით ინფორმაციაში); 2. ყველი - 600 იმერული, ნაკლებ მარილიანი, რძით შეთხელებული; 3. ყველი - უცხოეთში მცხოვრებლებისათვის - 200 გრ. ფეტა, 200 გრ. ხაჭო, 100 გრ. მოცარელა, 50 გრ კარაქი, 50 მლ.ლ. რძე; 4. კვერცხი - 3 ცალი; მომზადების დრო - 30 წუთი, ცომის ამოსასვლელად კიდევ დამატებით 1 ან 2 საათი. |
1.ფენოვანი ცომი - 1 შეკვრა; 2. ყველი - 200 გრ გახეხილი მოცარელა; 3. ყველი - 100 გრ. ფეტა; 4. კვერცხი - 1 ცალი; |
მასალად საჭიროა: 1 კვერცხი 1 ჭიქა (250გრ) ცივი წყალი 1 სუფრის კოვზი ძმარი 1 სუფრის კოვზი არაყი ფქვილი (იმდენი რომ გამოვიდეს რბილი ცომი) |
მასალად საჭიროა: კვერცხი 5 ცალი |
მასალად საჭიროა: 1/2 ბრიკეტი საფუარი (20გრ) 450გრ ფქვილი 6 ს.კ. ზეითუნის ზეთი მარილი 200გრ ხაჭოსებრი ნაზი ყველი 2 კვერცხი 2 ჩ.კ. თავშავა 50გრ გახეხილი შებოლილი სულგუნი პილპილი 100გრ მწვანე უკურკო ზეთისხილი 100გრ მრგვალად დაჭრილი სალიამი პერგამენტი |
მასალად საჭიროა: პიცის მზა ცომი 3 ს.კ. კეტჩუპი 4 ს.კ. ზეითუნის ზეთი მარილი გემოვნებით პილპილი 250გრ უმარილო სულგუნი 150გრ ჰოლანდიური ყველი (გაუდა) 100გრ მლაშე ყველი რეჰანის რემდენიმე ფოთოლი ცხიმი ფორმისთვის |
მასალად საჭიროა: ნიგოზი – 75 გრ, ნიორი – 4 გრ, სუნელები და მარილი-გემოვნებით. |