მთავარი » ფაილები » პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად

მასალის რაოდენობა კატეგორიაში: 6
ნაჩვენებია მასალა: 1-6

 მასალად საჭიროა:

ბადრიჯანი - 5 კილოგრამი
ხახვი - 1,5-2 კილოგრამი
ზეთი - 1 ლიტრი
ნიორი - 200 გრამი

პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად | Views: 2146 | Downloads: 0 | Added by: kopala | Date: 2012-02-27

 მასალად საჭიროა:
მწვანე ლობიო - 5 კილოგრამი
ზეთი - 1 ლიტრი
ხახვი - 2 კილოგრამი
პამიდორი - 2,5 კილოგრამი
მწვანილი - 200 გრამი
წიწაკა, ნიორი, მარილი - გემოვნებით

მასალად საჭიროა:
მწვანე პამიდორი - 10 კილოგრამი
ხახვი - 3 კილოგრამი
ზეთი - 1,5 ლიტრი
ნიორი - 0,5 კილოგრამი
ნიახური, ოხრახუში, რეჰანი - 3-3 კონა
ძმარი - 0,5 ლიტრი
მარილი - 1 ჩაის ჭიქა....


  მასალად საჭიროა: 
წითელი ბულგარული წიწაკა - 5 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 კილოგრამი
ძმარი - 1 ლიტრი
შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა
მარილი - 1 სუფრის კოვზი
ნიახური - 1 კონა
ოხრახუში - 1 კონა
ნიორი - 300 გრამი
დაფნის ფოთოლი - 5 ცალი
შავი პილპილი - 10 მარცვალი


მასალად საჭიროა:
წითელი პამიდორი - 5 კილოგრამი
ბულგარული წიწაკა - 1 კილოგრამი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით

მასალად საჭიროა:
3 ლიტრიანი მინის ქილისთვის:
პატარა, ქორფა კიტრები თავისთავად 1-2 ფოთოლი დაფნა,
 1პატარა მწარე წიწაკა 3-5 ღერი ტარხუნა (ზომის მიხედვით)
1დიდი ფოთოლი პირშუშხა
1 ს.კ მარილი 1 ჭვინის ჭიქა ძმარი (ძველებური თლილი ჭიქა)
 აყვავებული კამის რამდენიმე ტოტი 7-8 კბილი ნიორი