მთავარი » ფაილები » ბოსტნეულის კერძები

ბადრიჯანი მწვანილით
2011-10-14, 11:32 AM

მასალად საჭიროა:

ბადრიჯანი – 1კგ;

მწვანე ხახვი – 150 გ;

ნიორი – 7-8 კბილი;

მცენარეული ზეთი – 1 ჭიქა;

ქინძი, ცერეცო, ოხრახუში, მარილი.


დაჭრილ ბადრიჯანს მოაყარეთ მარილი და გააჩერეთ 20-30 წუთი, გაავლეთ წყალი, გააშრეთ და შეწვით ზეთში. მწვანილი დავჭრათ წვრილად, შევაერთოთ დაჭრილ ხახვთან და გასრესილ ნიორთან. მასა ჩავდოთ ბადრიჯანში და გადავახვიოთ. მოვაყაროთ მწვანილი.


კატეგორია: ბოსტნეულის კერძები | დაამატა: kopala | ტეგები: ბადრიჯანი მწვანილით, ba, mwvanili, badrijani, მწვანილით, ბადრიჯანი
ნანახია: 1964 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0