მთავარი » ფაილები » ბოსტნეულის კერძები |
აჯაბსანდალი
2010-12-29, 4:41 AM | |
მასალად საჭიროა: ბადრიჯანი - 100გრ, პამიდორი -1 00გრ, ხახვი - 50გრ, ზეთი - 30გრ, წიწაკა გემოვნებით, ნიორი - 5გრ, მარილი-გემოვნებით. მომზადების წესი: ავიღოთ ბადრიჯანი, გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებად, შევწვათ. მოვშეშოთ ხახვი, ბულგარული, მწვანილი, წითელი პამიდორი გავხეხოთ. ჩავყაროთ ეს ყველაფერი მოხრაკულ ხახვში. დავუმატოთ ნიორი და მწვანილები. | |
ნანახია: 7733 | რამოტვირთვები: 0 | |