მთავარი » ფაილები » ბოსტნეულის კერძები |
ბადრიჯანი ყველით(badrijani yvelit)
2011-12-24, 3:03 PM | |
ბადრიჯანი
- 1 კგ ყველი -
400 გ კვერცხი
- 4 ცალი კარაქი
- 200 გ არაჟანი
- 400 გ პიტნა -
1 კონა მარილი
- გემოვნებით მომზადების
წესი: საშუალო
ზომის ბადრიჯანს დანით ამოვაცალოთ თესლი და ნახევრად შევწვათ აირღუმელში. ცალკე
გავამზადოთ
სატენი: წვრილად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი, დაფხვნილი ყველი, დაჭრილი პიტნა
და კარაქი ავურიოთ ერთმანეთში და გამოვტენოთ ბადრიჯნები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე და
შევდგათ აირღუმელში. როცა გამზადდება, მოვასხათ არაჟანი და მივირთვათ.
| |
ნანახია: 3185 | რამოტვირთვები: 0 | |