მთავარი » ფაილები » წვნიანი კერძები |
მასალის რაოდენობა კატეგორიაში: 43 ნაჩვენებია მასალა: 23-43 |
გვერდები: « 1 2 |
მასალად საჭიროა: პამიდორი-1200 გრამი ზეთი-5 სუფრის კოვზი, ხახვი-3-4 თავი, დაჭრილი მწვანილი-ერთი-მეორედი ჩაის ჭიქა, ვემრიშელი -1 ჩაის ჭიქა, მარილი-გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: ძროხის ხორცი- 1 კილოგრამი სხვადასხვა მწვანილის ძირები 100 გრამი, ხახვი-100 გრამი, მჟაუნა-100 გრამი, ისპანახი-100 გრამი, ერბო-2 სუფრის კოვზი, კვერცხი 1 - 2ცალი, მარილი-გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: ზუთხი 1 კილოგრამი, მწვანილი 1 პატარა კონა , დაფნის ფოთოლი 3 ცალი, მიხაკ დარიჩინი- ერთი-მეორედი ჩაის კოვზი, მარილი-გემოვნების მიგედვით. |
მასლად საჭიროა: მკერდის ხორცი - 1 კილოგრამი, ხახვი-1-2 თავი, სტაფილო, ოხრახუში, ნიახური- თითო ძირი, ერბო - 1 სუფრის კოვზი, ატრია- 150 გრამი, პამიდორის ტომატი 5 სუფრის კოვზი, ნარები ან არაჟანი სამი -მეოთხედი ჩაის ჭიქა, მარილი-გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: ლობიო -500 გრამი, ცხვრის დუმა 100-150 გრამი, ხახვი 3 თავი, მიხაკი რამოდენიმე ცალი, დაჭრილი ქინძი და რეჰანი- 1 პატარა კონა, ძმარი 2 სუფრის კოვზი, მარილი- გემოვნების მიხედვით, |
მასალად საჭიროა: ძროხის ხორცი - 1 გილოგრამი, ძროხის ან ხბოს თირკმლები-400 გრამი, სტაფილო -3-4 ცალი, ხახვი 1 -2 თავი ოხრახუშის ძირი-3 ცალი, საშუალო ზომის მჟავე კიტრი - 3 ცალი, კვერცხი-2 ცალი, არაჟანი-2-3 სუფრის კოვზი, კამა ან ქინძი ერთი- მეორედი ძირი, მარილი გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: ცხვრის ხორცი-800 გრამი, ერბო-2-სუფრის კოვზი, ბრინჯი-6-სუფრის კოვზი, ფქვილი-3-ჩაის კოვზი, კვერცხი-3 ცალი, ხახვი-2-3-თავი, მწვანილი პილპილი და მარილი გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: ცხვრის ხორცი - 1 კილოგრამი, ხახვი - 1-2 თავი, სხვადასხვა მწვანილის ძირები - თითო ცალი, გამხმარი სოკო - 100 გრამი , ტომატი - სამი-მეოთხედი ჩაის ჭიქა , არაჟანი - ერთი მეორედი ჩაის ჭიქა , მარილი გემოვნების მიხედვით. |
ცხვრის ხორცი 1 კგ, ქონი-100 გრ, პურის ფქვილი - 400 გრ, კვერცხი 1 ცალი, ხახვი 2-3 თავი, დაფნის ფოთოლი -3 ცალი, ძმარი - ერთი მესამედი ჩაის ჭიქა, შავი პილპილი, ოხრახუში და მარილი გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: შინაური ფრინველის-თავ ფეხი -1 კგ ხახვი 3-4 თავი, პამიდორი- 800 გრ , ან ტომატი- 1 ჩაის ჭიქა, კვერცხი -2 ცალი ან არაჟანი 1-მეორედი ჩაის ჭიქა, შავი პილპილი - 1 ჩაის კოვზი მარილი, ქინძი და ოხრახუში - გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: კაკაბი-2 ცალი, ძროხის ხორცი-500 გრამი, სხვადასხვა მწვანილის ძირები -თითო ძირი, ერბო-2 სუფრის კოვზი, ხახვი 1-2 თავი, სტაფილო 1-2 ძირი პურის ფქვილი 1 სუფრის კოვზი, თეთრი ღვინო -1 ჩაის ჭიქა, ან ღვინო ''მადერა'' ერთი-მეორედი ჩაის ჭიქა , მარილი -გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: ქათამი 1 ცალი ხახვი 1-2 ცალი, ერბო 1 სუფრის კოვზი, ლიმონის მჟავა -10 გრამი, კვერცხი-1-ცალი ყვავილოვანი კომბოსტო-300 გრ კვერცხი 1 ცალი, ყვავილოვანი კომბოსტო-300 გრ მარილი-გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: საშუალო ზომის ქათამი - 1 ცალი ხახვი 50 გრ მწვანილი 50 გრ ლიმონი 1 ცალი ატრია''ვარსკვლავი'ან ვემრიშელი' -100 გრ, კვერცხის გული- 2ცალი მარილი გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: საშუალო ზომის ქათამი -1 ცალი, ოხრახუში და კამა-100 გრამი, კარტოფილი 50 გრამი, ბრინჯი ერთი-მეორედი ჩაის ჭიქა მარილი - გემოვნების მიხედვით |
მასალად საჭიროა: ცხვრის თავ ფეხი- 2 კგ გასუფთავებული კუჭ- ნაწლავი-600 გრამი, ძმარი ერთი-მეორედი ჩაის ჭიქა, მარილი- გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: ფაშვი და ფეხები- 2 კგ ნიორი 15- 20 კბილი |
მასალად სჭიროა: ძროხის არტალა - 1 კილოგრამი, ქონი ან ერბო - 80 - 90 გრამი ხახვი 3-4 კბილი ოხრახუში-2-3 ძირი ღვინის ძმარი -2 სუფრის კოვზი, პილპილი და მარილი - გემოვნების მიხედვით . |
მასალად საჭიროა: ძვლები- 500 გრამი, ხახვი და სტაფილო - თითო საშუალო ძირი, ოხრახუშის ძირები, მარილი- გემოვნების მიხედვით |
მასალად საჭიროა: ძროხის ხორცი- 1 კილოგრამი, ხახვი -3-4 თავი, ოხრახუში --100--200 გრამი, კამა ერთი-მეორედი ძირი, მარილი-- გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: შაქრის ძვალი-500 გრამი, ხორცი-500 გრამი, სტაფილო და ხახვი-თითო ძირი, ოხრახუშის ან ნიახურის ძირები, მარილი - გემოვნების მიხედვით |
მასალად საჭიროა ძროხის ხორცი - 500 გრამი ოხრახუში, ხახვი, სტაფილო-2-3 ძირი მარილი - გემოვნები მიხედვით.ხორცი გავრეცხოთ >>> |
1-22 23-43