მთავარი » ფაილები » წვნიანი კერძები |
ხაში ცხვრის შიგნეულისა და თავ ფეხისაგან
2010-12-25, 5:33 PM | |
მასალად საჭიროა: ცხვრის თავ ფეხი- 2 კგ გასუფთავებული კუჭ- ნაწლავი-600 გრამი, ძმარი ერთი-მეორედი ჩაის ჭიქა, მარილი- გემოვნების მიხედვით. კარგად გასუფთავებული თავ-ფეხი და მსუქანი კუჭ ნაწლავი მოვათავსოთ დიდ ქვაბში . ზედ დავასხათ ცივი წყალი და ვხარშოთ დაახლოებით 4-5 საათის განმავლობაში. მოხარშული თავ-ფეხი და კუჭ-ნაწლავი ამოვიღოთ, გავაცივოთ და დავჭრათ ძლიერ წვრილად. შემდეგ კვლავ ჩავყაროთ ქვაბში დავასხათ ძმარი და მარილით შევანელოთ. დანაყილი ნიორი გავხსნათ ცივ წყალში და სუფრაზე მივიტანოთ ცალკე ჭურჭლად
| |
ნანახია: 1251 | რამოტვირთვები: 0 | |