მთავარი » ფაილები » ტკბილი კერძები |
ფელამუში
2011-12-15, 4:39 PM | |
მასალად საჭიროა: 1/2 ლ. ბადაგი 1/2 ლ. წყალი 1 ჩ.ჭ. მჭადის ფქვილი 50 გრ. ნიგოზი (სურვილისამებრ) შაქარი გემოვნებით როცა გასქელდება და ერთგვაროვანი გახდება, მერე უკვე იშვიათად ურიეთ ოღონდ ისე, რომ ფსკერზე არ მიეწვას. მოუხარშავი ფქვილის გემო როდესაც გაქრება და ფელამუში კარგად გასქელდება, ჩაყარეთ დაჭრილი ნიგოზი, აურიეთ, გადმოდგით ცეცხლიდან და გადაიტანეთ ჯამებში. უკვე კარგად გაცივებული გადმოაბრუნეთ თეფშზე, დაჭერით და გემრიელად მიირთვით. | |
ნანახია: 1718 | რამოტვირთვები: 0 | |