მთავარი » ფაილები » რძის ნაწარმი |
ისპანახისა და ყველის სოუსი ispanaxisa da yvelis sousi
2011-12-25, 3:32 PM | |
მასალად საჭიროა:
400 გ ისპანახი,
2 კბილი ნიორი,
2-3 ს.კ. ზეთი,
0,5 ჩ.კ. ჯავზი,
0,5 ჭიქა რძე,
250 გ 20%-იანი ნაღები,
3 ს.კ. ნაღების ყველი,
2 ს.კ. გახეხილი მაგარი ყველი,
მარილი, პილპილი – გემოვნებით. მომზადების წესი:
ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და
მდუღარე მარილ-წყალში წამოვადუღოთ, შემდეგ კი გადავწუროთ. ტაფაში ჩავასხათ ზეთი და
მოვშუშოთ დაჭრილი ნიორი, დავუმატოთ გაწურული, დაჭრილი ისპანახი და 1-2 წუთი
გავაგრძელოთ შუშვა. ისპანახს შევურიოთ ნაღები, ყველის სახეობები, რძე და სანელებლები
და წამოვადუღოთ. მზა სოუსით შეგვიძლია მივირთვათ მაკარონი და პასტის ნებისმიერი
სახეობა.
| |
ნანახია: 1636 | რამოტვირთვები: 0 | |