მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები |
მასალის რაოდენობა კატეგორიაში: 68 ნაჩვენებია მასალა: 45-66 |
გვერდები: « 1 2 3 4 » |
მომზადების წესი იხილეთ სრულიად ნახვაში.. |
მასალად საჭიროა: ცხვრის ხორცი – 800გრამი, ერბო – ერთი სუფრის კოვზი, ხავი – 1-2 თავი მუხუდო – 5 სუფრის კოვზი, ვაშლი 300 გრანი, ტომატი – ½ ჩაის ჭიქა, მწვანილი, შავი პილპილი და მარილი გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: რბილი ხორცი -1200 გრამი, ხახვი – 200 გრამი, შავი პილპილი – 20 მარცვალი, დაფნის ფოთოლი – 4 ცალი, მარილი – გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: 1 ც წიწილა, 100 გრ კარაქი, ოხრახუში, მარილი – გემოვნებით..... |
მასალად საჭიროა: საქონლის ხორცი – 1 კგ; ხახვი – 1 თავი; |
ქათამი – 1 ცალი; (1-1,3 კგ): ხახვი – 3 ცალი, პომიდორი – 1 კგ, ნაღების კარაქი – 1 სუფრის კოვზი; ნიორი – 2-3 კბილი; ოხრახუში, ქინძი, წითელი წიწაკა დაფქული 1-1,5 ჩაის კოვზი, სუნელი – 1 ჩაის კოვზი. |
მასალად საჭიროა: ცხვრის ხორცი – 1კგ ცხვრის დუმა -0,2კგ |
მასალად საჭიროა: 1 კგ ღორის ან ცხვრის ნეკნები 2 დიდი თავი ხახვი 2 ცალი ბულგარული წიწაკა 2 ცალი მწარე წიწაკა ოხრახუში ქინძის თესლი ცხვრის ხორცის გამოყენების შემთხვევაში მოუხდება ქინძი როზმარინი და ძირა 4 ც ბოსტნეულის ბულიონის კუბი არაჟანი 1 ც საშუალო გოგრა |
მასალად საჭიროა: კარტოფილი 5 ცალი კარაქი 50 გრ დაჭრილი მწვანე ხახვი 2 ს.კ. ქათმის ფრთები 4 ცალი ზეთი 2 ს.კ. არაჟანი 1 ჩ.ჭ. ტყემალი 2 ჩ.კ. გახეხილი ყველი 6 ს.კ. მარილი გემოვნების მიხედვით მწვანილი გასაფორმებლად |
მასალად საწიროა: ხახვი 1 თავი სტაფილო 1 ცალი ოხრახუშის ძირები 30 გრ ნიახურის ძირები 30 გრ საქონლის მჭლე ხორცი 500 გრ დაფქული მიხაკი 1/2 ჩ.კ/ დაფნის ფოთოლი 1 ცალი პილპილი გემოვნებით მარილი გემოვნებით |
მასალად საჭიროა: საქონლის მჭლე ხორცი 400 გრ წითელი მშრალი ღვინო 1/2 ჩ.ჭ. ქამა სოკო 120 გრ ზეთი 4 ს.კ. პილპილი-გემოვნების მიხედვით მარილი-გემოვნების მიხედვით |
მასალად საჭიროა: ცხვრის მჭლე ხორცი 500 გრ კარტოფილი 250 გრ ხეთი 4 ს.კ. ოხრახუშის ძირები 30 გრ ხახვი 1 თავი სტაფილო 1 ცალი პრასი 1 ცალი ხორცის ბულიონი 1.5 ჩ.ჭ. ტომატ–პასტა 4 ს.კ. დაკონსერვებული მწვანე ბარდა 120 გრ ნიორი 1 კბილი მაიორანი 1/2 ჩ.კ. პილპილი გემოვნებით მარილი გემოვნებით დაჭრილი მწვანილი გასაფორმებლად |
მასალად საჭიროა: ცხვრის მჭლე ხორცი 180 გრ ნიორი 1 კბილი დაჭრილი მწვანე ხახვი 2 ს.კ. პელმენის ცომი-500გრ ზეთი 2 ს.კ. ჯანჯაფილი-(კოჭა) 1 ჩ.კ. პილპილი გემოვნებით მარილი-გემოვნებით პერგამენტი-დასაფარებლად სოიოს საწებელი-გემოვნებით |
მასალად საჭიროა: ხორცის ფარში 250 გრ ხახვი 1 თავი რძე 1/2 ჩ.ჭ. 2 დღის პური 80 გრ კვერცხი 1/2 ცალი კარაქი გემოვნებით ჯავზი 1/2 ჩ.კ. პილპილი გემოვნებით მარილი-გემოვნებით მწვანილი მოსართავად |
მასალად საჭიროა: წიწილა 1 ცალი ზეთი 5 ს.კ. ხახვი 1 თავი დაკონსერვებული სოკო 100გრ ხორცის ბულიონი 1 ჩ.ჭ. თეთრი მშრალი ღვინო 1/2 ჩ.ჭ. არაჟანი 3 ს.კ. პილპილი-გემოვნებით მარილი-გემოვნებით |
მასალად საჭიროა: კომბოსტო 1/2 თავი ლორი-600 გრ გახეხილი ყველი-2 ს.კ. შებოლილი ღორის ქონი-100 გრ მწვანე ხახვის ღეროები პილპილი გემოვნებით მარილი-გემოვნებით მწვანილი გასაფორმებლად. |
მასალად საჭიროა: 500გრ საქონლის ან ღორის ღვიძლი 100გრ კარაქი 1 ჩ.ჭ. ბროწეულის წვენი 3–4 ძირი ქინძი მარილი და წიწაკა-გემოვნების მიხედვით |
მასალად საჭიროა: 1კგ ხორცი (რბილი ნაჭერი) 0,5კგ ბუგარული წიწაკა 1კგ ბადრიჯანი 200გრ კარაქი 2 ს.კ. ზეთი 4–5 თავი ხახვი 2 კბილი ნიორი 1 ჩ.ჭ. ბრინჯი 2 კონა (პატარა) ოხრახუში 1 კონა ქინძი 3 ძირი მარილი 3 ძირი პრასი შავი პილპილი, წიწაკა და მარილი-გემოვნების მიხედვით |
მასალად საჭიროა: 500გრ ხორცის რბილი ნაჭერი 2 თავი ხახვი თითო კონა ოხრახუში, კამა და პიტნა 1 ჩ.ჭ. ბრინჯი 70–100გრ კარაქი გემოვნებით წიწაკა და მარილი 40–50 ცალი ვაზის ფოთოლი |
\ მასალად საჭიროა: 1 ცალი ქათამი ლიმონათის ბოთლით მარილიანი წყალი 1 ფინჯანი წყალი მარილი-გემოვნებით |
მასალად საჭიროა: 700გრ ძროხის ხორცი 1 თავი ხახვი 200გრ პურის გული 7–8 ცალი კვერცხი უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი თითო ჩ.კ. მარილი, წიწაკა გემოვნებით შავი პილპილი წასასმელად არაჟანი ან მაიონეზი. |
მასალად საჭიროა: საქონლის ფილე ზურგი - 0.52 კგ.; წითელი წიწაკა - 0.0011 კგ.; ნიორი - 0.002 კგ.; პილპილი - 0.0018 კგ.; ძირა - 0.0004 კგ; მარილი - 0.0068 კგ.; სოუსი სანელებლებით ქიუნე - 0.06 ლ. |