მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები |
მასალის რაოდენობა კატეგორიაში: 68 ნაჩვენებია მასალა: 23-44 |
გვერდები: « 1 2 3 4 » |
მასალად საჭიროა: 4 ულუფა კომბოსტოს 8 ფურცელი 8 ნაჭერი ლორი 2 კვერცხი 8 ნაჭერი ყველი 100 გ დაფხვნილი ორცხობილა 4 პამიდორი 100 გ ზეთი 2 კბილი ნიორი დაფქული შავი პილპილი მარილი |
მასალად საჭიროა: 8 ულუფა 2 კგ ღორის მჭლე ხორცი 3 კბილი ნიორი 1 ს.კ. უცხო სუნელი 1 ბულიონის კუბი 1 ლიმონის წვენი 4 ს.კ. ზეთი 1 კონა კამა 1 კონა ოხრახუში მარილი |
მასალად საჭიროა: 6 ულუფა 850 გ ღორის მჭლე ხორცი 250 გ ჰოლანდიური ყველი 250 გ ცხვრის შებოლილი ხორცი პილპილი მარილი |
მასალად საჭიროა: 5 ულუფა 800 გ საქონლის მჭლე ხორცი 100 გ კარაქი 5 ნაჭერი პური 1 ჭიქა პამიდვრის საწებელი 1/2 ჭიქა წითელი მშრალი ღვინო 2-3 წვეთი ტაბასკოს საწებელი 50 გ მაგარი ყველი პილპილი მარილი |
მასალად საჭიროა: 4 ულუფა 2 ბადრიჯანი 300 გ ცხვრის ხორცის ფარში 2 კბილი ნიორი 2 პამიდორი 40 გ მაგარი ყველი 50 გ კარაქი ან მარგარინი პილპილი მარილი ოხრახუში მოსართავად |
მასალად საჭიროა: 4 ულუფა 200 გ საქონლის ღვიძლი 1 თავი ხახვი 40 გ ლორი 8 კარტოფილი სოუსისთვის: 1/2 ჩ.ჭ. ფქვილი 4 ს.კ. ხორცის ბულიონი 1 თავი ხახვი 15 გ კარაქი 1 დაფნის ფოთოლი 4 ს.კ. არაჟანი პილპილი და მარილი გემოვნებით |
მასალად საჭიროა: 18 ულუფა 175 გ მარგარინი 375 გ ფქვილი 6 კვერცხი 750 გ ქათმის რბილი ხორცი 250 გ შებოლილი ხორცი 125-125 გ არაჟანი და მაიონეზი 3 ს.კ. დაჭრილი მწვანილი 30 გ ფსტა 1 სტაფილო 8 გ ჟელატინი 1/2 ჭიქა ქათმის ბულიონი 1/2 ჭიქა პორტვეინი |
მასალად საჭიროა: 4 ულუფა ქათმის 8 ასოცგრამიანი ბარკალი 4 ჩ.კ. დაფქული წითელი წიწაკა შავი პილპილი 1 ჩ.კ. მარილი 1 ჩ.კ. კვლიავი 2 ჩ.კ. შაქარი 2 ს.კ. ზეთი 150 გ ფორთოხლის მარმელადი 3-4 ს.კ. მდოგვი |
მასალად საჭიროა: 4 ულუფა ქათმის 4 ფილე 1/2 ს.კ. მდოგვი 1 თავი ხახვი 400 გ პრასი 4 ს.კ. კარაქი 75 გ თეთრი ღვინო 75 გ ნაღები 1 ს.კ. ერბო 150 გ ვაშლის ძმარი 300 გ ქათმის ბულიონი 3 ჩ.კ. თაფლი მარილი, პილპილი, მუსკატი |
მასალად საჭიროა: 4 ულუფა 500 გ საქონლის თირკმელი 5 კარტოფილი 1 კვერცხი 1 მწიკვი დაფქული მუსკატი 100 გ კარაქი 100 გ შემწვარი სოკო 2 ს.კ. დაფხვნილი ორცხობილა 2 ს.კ. გახეხილი მაგარი ყველი დაფქული შავი პილპილი |
მასალად საჭიროა: 6 ულუფა 70 გ ფუნთუშის ორცხობილა წითელი და ყვითელი ბულგარული წიწაკა 1 კონა მწვანე ხახვი 600 გ ხორცის ფარში 2 კვერცხი 750 გ კარტოფილი 400 გ პამიდორი 2 თავი ხახვი 200 გ ხორცის ბულიონი 200 გ ნაღები დაფქული შავი პილპილი, მარილი |
მასალად საჭიროა: 8 ულუფა 2 კგ ღორის ნეკნები 2 თავი ნიორი 2 ს.კ. თაფლი 6 ს.კ. ზეთი 4 ს.კ. სოიოს სოუსი 1 მწიკვი კვლიავისა და კამის თესლი, დაფქული ქინძი დაფქული შავი პილპილი მარილი |
მასალად საჭიროა: 6 ულუფა 2 ს.კ. ფქვილი 1 ჭიქა არაჟანი 1 ჭიქა ხორცის ბულიონი 1 ს.კ. აჯიკა 1 კგ ღორის მკერდის რბილი ნაწილი 100 გ ღორის ქონი 600 გ შემწვარი სოკო 1 ჭიქა თეთრი მშრალი ღვინო 6 ნაჭერი ხორბლის პური დაფქული შავი პილპილი მარილი |
მასალად საჭიროა: 6 ულუფა 1 ფუნთუშას ორცხობილა 5 ს.კ. რძე 1 კვერცხი 1 კონა მწვანე ხახვი 2 კონა რეჰანი 300 გ დაკეპილი ხბოს ხორცი 700 გ რბილი საქონლის ხორცი 1 თავი ხახვი 250 გ წითელი ღვინო 3 ს.კ. ზეთი 200 გ ნაღები 2 ს.კ. ფქვილი დაფქული შავი პილპილი, მარილი |
მასალად საჭიროა: რძიანი სოსისი - 1 კგ. კარტოფილი - 150 გრ. რძე - 3 ჩაის ჭიქა. მაიონეზი - 150 გრ. მარილი - გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა: 1 კგ. "ნიკორას" საქონლის ხორცის რბილი ნაწილი. ხახვი - 100 გრ.. "ჩვენი ფერმერის" კარაქი - 150 გრ. ოხრახუში - 200 გრ. კვერცხი - 2 ცალი. "ჩვენი ფერმერის" არაჟანი - 1 ჩაის ჭიქა. ორცხობილა - 6 ცალი. პურის ფქვილი - 1 სუფრის კოვზი. მარილი და შავი პილპილი - გემოვნებით.. |
მასალად საჭიროა: 1 კილო კუჭმაჭი; 1 კბილი ნიორი; 1 თავი ხახვი; 1 ცალი ბროწეული; ჩაის კოვზი ქონდარი; 1-2 ჩაის კოვზი უცხო სუნელი; თითო ჩაის კოვზი ყვითელი ყვავილი; ხმელი ქინძი, 2 ძირი ქინძი, ძმარი, მარილი; |
მასალად სჭიროა: ცხვრის ხორცი – 1კგ ცხვრის დუმა -0,2კგ |
მასალად საჭიროა: ქათამი 2 ჩაის ჭიქა ნიგოზი 1 ჩაის კოვზი ზაფრანა 1 ჩაის კოვზი სუნელი 1 ჩაის კოვზი ხმელი ქინძი 1-2 კბილი ნიორი 2 სუფრის კოვზი ძმარი წიწაკა, მარილი გემოვნებით |
მასალად საჭიროა: 600 გრამი ბატკის ხორცი; 5 ძირი ქინძი; 2 კონა ტარხუნა; 1 ჩაის ჭიქა ტყემალი; 300 გრამი მწვანე ხახვი; წიწაკა, მარილი; |
მასალად საჭიროა: ცხვრის ხორცი – 1 კგ. დუმა – 100 გრ. ხახვი – 2 თ. კვერცხი – 2 ც. კოწახური, მარილი, პიმპილი – გემოვნებით. |