მთავარი » ფაილები » თევზეულის კერძები

თევზის ბუღლამა
2011-10-14, 11:54 AM

1,5 კგ ორაგული,

4 კონა ტარხუნა,

1 პატარა კონა ოხრახუში,

1 კონა ქინძი,

1 კონა მწვანე ხახვი,

1 თავი ხახვი,

1 ჭიქა კანგაცლილი და დაჭყლეტილი პამიდორი,

1 კბილი ნიორი,

თეთრი მშრალი ღვინო,

მარილი,


თევზი გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და მსხვილად დაჭრილ მწვანე ხახვთან, ნიორთან და მწვანილთან ერთად ფენა- ფენა ჩავაწყოთ სქელძირიან ქვაბში ან ქოთანში. მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა, მოვასხათ პამიდორი, დავასხათ იმდენი ღვინო, რომ თევზი დაფაროს. შემდეგ ქვაბს დავახუროთ თავსახური. ქვაბი ცეცხლზე გავაჩეროთ საათნახევარი.

წითელი წიწაკა


კატეგორია: თევზეულის კერძები | დაამატა: kopala | ტეგები: tev, თევზის ბუღლამა, თევზი, tevzi, ბუღლამა, buglama
ნანახია: 2497 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0