მთავარი » ფაილები » პროდუქტების გადამუშავება ზამთრის მარაგის შესაქმნელად |
2012-02-27, 12:39 PM | |
მასალად საჭიროა: საშუალო ზომის მწვანე პამიდორი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ, გავაშროთ და დავჭრათ თხლად, რგოლებად. ასეთნაირად დაჭრილი პამიდორი ჩავყაროთ მდუღარე წყალში, გავაჩეროთ 5 წუთი, გადავიღოთ საწურზე, რომ კარგად დაიწუროს. ნიორი, ნიახური, ოხრახუში, რეჰანი კარგად გავრეცხოთ, გავაშროთ, გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში (შეიძლება წვრილად დაიჭრას). ხახვი კარგად მოვშუშოთ ზეთში, 10 წუთის შემდეგ დავაყაროთ პამიდორი და ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ. | |
ნანახია: 1996 | რამოტვირთვები: 0 | |