მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები |
სტეიკი
2010-12-28, 7:33 PM | |
მასალად საჭიროა: საქონლის ფილე ზურგი - 0.52 კგ.; წითელი წიწაკა - 0.0011 კგ.; ნიორი - 0.002 კგ.; პილპილი - 0.0018 კგ.; ძირა - 0.0004 კგ; მარილი - 0.0068 კგ.; სოუსი სანელებლებით ქიუნე - 0.06 ლ. საქონლის ხორცი ”ზურგის ფილე” ერთი პორცია დაახლოებით 0.500 გრ. მოვაყაროთ საკმაზი და შევწვათ გრილზე, სასურველ დონემდე. | |
ნანახია: 3673 | რამოტვირთვები: 0 | |