მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

შემწვარი წიწილა ტაბაკა(shemwvari wiwila tabaka)
2011-12-24, 6:30 PM
მასალად საჭიროა:
წიწილა  - 1 ცალი

მომზადების წესი:
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი.
 
ტაფაზე დავასხათ
ერბო (შეიძლება ზეითუნის ზეთი ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ
წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი,
 
რომ წიწილის ყველა ნაწილი
ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | ტეგები: shemwvari wiwila tabaka, შემწვარი წიწილა ტაბაკა
ნანახია: 3991 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0