მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები |
შემწვარი წიწილა ტაბაკა(shemwvari wiwila tabaka)
2011-12-24, 6:30 PM | |
წიწილა
- 1 ცალი მომზადების წესი: წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ
შუაზე, მოვაყაროთ მარილი. ტაფაზე დავასხათ ერბო (შეიძლება ზეითუნის ზეთი ან მზესუმზირის
ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე
საგანი, რომ წიწილის ყველა ნაწილი ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება,
გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
| |
ნანახია: 3991 | რამოტვირთვები: 0 | |