მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

შემწვარი იხვი
2011-12-24, 5:51 PM
მასალად საჭიროა:
იხვი  - 1 ცალი
წიწიბურა  - 1 ჭიქა
მარილი  - გემოვნებით

მომზადების წესი:
გასუფთავებული იხვი
 
გამოვტენოთ 1 ჭიქა წიწიბურას და მარილის ნაზავით,
 
გავკეროთ და გავახვიოთ ფოლგის ქაღალდში. შევწვათ ჰაერღუმელში. მზა იხვი დავდოთ სალათის ფურცლებზე.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | ტეგები: შემწვარი იხვი, ixvi, shemwvari ixvi
ნანახია: 2412 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0