მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები |
ღვინოში მოშუშული წიწილა(gvinoshi moshushuli wiwila)
2011-12-24, 6:20 PM | |
წიწილა
- 1 ც თავი ხახვი
- 200 გრ კარაქი
- 50 გრ (ნაღების) წითელი ღვინო
- 1,5 ჭიქა ოხრახუში
- გემოვნებით ქინძი -
გემოვნებით მარილი
- გემოვნებით მომზადების წესი: წიწილა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ, ჩავდოთ ქვაბში და მოვშუშოთ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, კარაქი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად შევწვათ.
დავამატოთ 0,5 ჭიქა წითელი ღვინო, ვშუშოთ რამოდენიმე წუთი, დავამატოთ 1 ჭიქა
ღვინო, წვრილად დაჭრილი მწვანილი და მოვურიოთ, წამოვადუღოთ და 5 წუთის შემდეგ
გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
| |
ნანახია: 1800 | რამოტვირთვები: 0 | |