მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები |
ღორის ხორცის მწვადი
2010-12-28, 6:47 PM | |
მასალად საჭიროა: ღორის ხორცი - 300გრ, ხახვი - 20 გრ, ბროწეული - 3 გრ, მარილი-გემოვნებით. მომზადების წესი: ავიღოთ ღორის ხორცი, სასურველი არის წინა მხარე. დავჭრათ 60-70 გრამიან ნაჭრები, მოვაყაროთ მარილი, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. მაგიდაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ წითელი ხახვი და ბროწეული. | |
ნანახია: 1565 | რამოტვირთვები: 0 | |