მთავარი » ფაილები » წვნიანი კერძები |
ტარატორ(tarator)
2011-12-24, 5:44 PM | |
კიტრი -
150 გრ ნიორი -
2 კბილი მარილი
- 1/2 ჩ/კ ზეთი -
40 მლ კამა -
30 გრ კეფირი
- 900 მლ ნიგოზი
- 40 გრ მომზადების წესი: ეს არის მსუბუქი, გამაგრილებელი საზაფხულო სუფი.
(ბულგარული კერძი) კიტრი გავფცქვნათ და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად. წვრილად დავჭრათ კამა და ნიორი. კეფირი ჩავასხათ ქვაბში, ჩავაყაროთ დაჭრილი
კიტრი, ნიორი, კამა და დავაყაროთ მარილი. ნიგოზი დავჭყლიტოთ ან დავაბლენდეროთ. სუფში დავამატოთ ნიგოზი და ზეთი, ყველაფერი
კარგად ავურიოთ და შევინახოთ მაცივარში 1 საათით.
| |
ნანახია: 1474 | რამოტვირთვები: 0 | |