მთავარი » ფაილები » წვნიანი კერძები

რძის სუპი ბრინჯით ან მაკარონით
2010-12-27, 6:00 PM
მასალად საჭიროა:
რძე --3 ლიტრი,
ბრინჯი სამი-მეოთხედი ჩაის ჭიქა,
ერბო ან კარაქი - 50 გრამი,
მარილი-გემოვნების მიხედვით.

მომზადების წესი:
ავადუღოთ რძე. დუღილის დროს ჩავყაროთ ბრინჯი
ან წვრილად დატეხილი ვემრიშელი.ვადუღოთ,სანამ არ
მოიხარშება დუღილის დროს ჩავუმატოთ რბო ან კარაქი.





კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 1621 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0