მთავარი » ფაილები » წვნიანი კერძები |
ძროხის ხორცის წითელი ბულიონი
2010-12-25, 4:24 PM | |
მასალად საჭიროა: ძროხის ხორცი- 1 კილოგრამი, ხახვი -3-4 თავი, ოხრახუში --100--200 გრამი, კამა ერთი-მეორედი ძირი, მარილი-- გემოვნების მიხედვით. ჩავყაროთ ქვაბში ხახვი, სტაფილო, ოხრახუში, ზემოდან დავადოთ ერთი კილო მსუქანი ძროხის ხორცი და შევდგათ ცეცხლზე. ხორცი კარგად რომ შეიწვება , დავასხათ წყალი და დიდხანს ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე. წვენი გავწუროთ, შევანელოტ მარილიტ და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა . მოხრაკული ხორცი გამოვიყენოთ სადილის მეორე თავ კერძად.
| |
ნანახია: 1232 | რამოტვირთვები: 0 | |