მთავარი » ფაილები |
სულ კატალოგში მასალაა: 221 ნაჩვენებია მასალა: 155-176 |
გვერდები: « 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 » |
მასალად საჭიროა: 1,5 კგ ორაგული, 4 კონა ტარხუნა, 1 პატარა კონა ოხრახუში, 1 კონა ქინძი, 1 კონა მწვანე ხახვი, 1 თავი ხახვი, 1 ჭიქა კანგაცლილი და დაჭყლეტილი პამიდორი, 1 კბილი ნიორი, თეთრი მშრალი ღვინო, მარილი, წითელი წიწაკა.... |
მასალად საჭიროა: საქონლის ხორცი – 1 კგ; ხახვი – 1 თავი; |
ქათამი – 1 ცალი; (1-1,3 კგ): ხახვი – 3 ცალი, პომიდორი – 1 კგ, ნაღების კარაქი – 1 სუფრის კოვზი; ნიორი – 2-3 კბილი; ოხრახუში, ქინძი, წითელი წიწაკა დაფქული 1-1,5 ჩაის კოვზი, სუნელი – 1 ჩაის კოვზი. |
მასალად საჭიროა: ბადრიჯანი – 1კგ; მწვანე ხახვი – 150 გ;ნიორი – 7-8 კბილი; მცენარეული ზეთი – 1 ჭიქა; ქინძი, ცერეცო, ოხრახუში, მარილი. |
მასალად საჭიროა: ცხვრის ხორცი – 1კგ ცხვრის დუმა -0,2კგ |
მასალად საჭიროა: 1 კგ ღორის ან ცხვრის ნეკნები 2 დიდი თავი ხახვი 2 ცალი ბულგარული წიწაკა 2 ცალი მწარე წიწაკა ოხრახუში ქინძის თესლი ცხვრის ხორცის გამოყენების შემთხვევაში მოუხდება ქინძი როზმარინი და ძირა 4 ც ბოსტნეულის ბულიონის კუბი არაჟანი 1 ც საშუალო გოგრა |
მასალად საჭიროა: 2-3 ჩაის ჭიქა ნიგოზი 2 კბილი ნიორი 1 ჩ/კ. ქინძის თესლი ქინძი, წიწაკა, იმერული ზაფრანა, მარილი გემოვნებით. |
მომზადების წესი: საქონლის ხორცი - 800 გრ; |
მასალად საჭიროა: მოხარშული ენა 100 გრ ღორის მოხარშული მჭლე ხორცი 100 გრ კიტრი 1 ცალი პამიდორი 2 ცალი ვაშლი 1 ცალი ლიმონის წვენი 2 ს.კ. სალათის ფურცელი 4 ცალი მაიონეზი 4 ს.კ. პილპილი გემოვნებით მარილი გემოვნებით მწვანილი გასაფორმებლად |
მასალად საჭიროა: ქათმის ფილე 200 გრ ხახვი 1 თავი სტაფილო 1 ცალი ზეთი 2 ს.კ. დაკონსერვებული მწვანე ბარდა 4 ს.კ. მაიონეზი 6 ს.კ. დაჭრილი მწვანილი გასაფორმებლად |
მასალად საჭიროა: 1/2 ბრიკეტი საფუარი (20გრ) 450გრ ფქვილი 6 ს.კ. ზეითუნის ზეთი მარილი 200გრ ხაჭოსებრი ნაზი ყველი 2 კვერცხი 2 ჩ.კ. თავშავა 50გრ გახეხილი შებოლილი სულგუნი პილპილი 100გრ მწვანე უკურკო ზეთისხილი 100გრ მრგვალად დაჭრილი სალიამი პერგამენტი |
მასალად საჭიროა: პიცის მზა ცომი 3 ს.კ. კეტჩუპი 4 ს.კ. ზეითუნის ზეთი მარილი გემოვნებით პილპილი 250გრ უმარილო სულგუნი 150გრ ჰოლანდიური ყველი (გაუდა) 100გრ მლაშე ყველი რეჰანის რემდენიმე ფოთოლი ცხიმი ფორმისთვის |
მასალად საჭიროა: მასალა საცხობი ფირფიტისთვის: 500გრ ფქვილი, 1ბრიკეტი საფუარი(42გრ) 1/4ლ ნელთბილი რძე მარილი, 100გრ მარგანინი სხვა მასალა: 300გრ ქამა სოკო 250გრ ძეხვი მონადირული 125გრ ძეხვი "სალიამი" 3 თავი ხახვი, 2 ს.კ. კარაქი პილპილი, 500გრ პამიდორი 1 ყვითელი ბულგარული წიწაკა 8 ს.კ. კეტჩუპი 1 ს.კ. ხმელი თავშავა 300გრ გრძლად დაჭრილი ჰოლანდიური ყველი(გაუდა) ცხიმი ფორმისთვის |
მასალად საჭიროა: მასალა საცხობი ფირფიტისთვის: 200გრ ფქვილი 50გრ ჭვავის ფქვილი მარილი 80გრ ერბო 300გრ არაჟანი 2 ს.კ. ზეთი 250გრ შებოლილი ლორი 3 თავი ხახვი პილპილი 1 ს.კ. დაჭრილი მწვანე ხახვი ცხიმი საცხობი ფირფიტისთვის ფქვილი სამუშაოდ |
მასალად საჭიროა: მასალა 8 მინი–პიცისთვის: 250გრ ფქვილი 1 პაკეტი მშრალი საფუარი 5 ს.კ. ზეითუნის ზეთი მარილი 1 ჩ.კ. თავშვა 370გრ დაჭრილი პამიდორი 100გრ მოხარშული და დაჭრილი შაშხი 250გრ უმარილო სულგუნი რეჰანი გემოვნებით ფქვილი სამუშაოდ პერგამენტი |
მასალად საჭიროა: კარტოფილი 5 ცალი კარაქი 50 გრ დაჭრილი მწვანე ხახვი 2 ს.კ. ქათმის ფრთები 4 ცალი ზეთი 2 ს.კ. არაჟანი 1 ჩ.ჭ. ტყემალი 2 ჩ.კ. გახეხილი ყველი 6 ს.კ. მარილი გემოვნების მიხედვით მწვანილი გასაფორმებლად |
მასალად საწიროა: ხახვი 1 თავი სტაფილო 1 ცალი ოხრახუშის ძირები 30 გრ ნიახურის ძირები 30 გრ საქონლის მჭლე ხორცი 500 გრ დაფქული მიხაკი 1/2 ჩ.კ/ დაფნის ფოთოლი 1 ცალი პილპილი გემოვნებით მარილი გემოვნებით |
მასალად საჭიროა: საქონლის მჭლე ხორცი 400 გრ წითელი მშრალი ღვინო 1/2 ჩ.ჭ. ქამა სოკო 120 გრ ზეთი 4 ს.კ. პილპილი-გემოვნების მიხედვით მარილი-გემოვნების მიხედვით |
მასალად საჭიროა: ცხვრის მჭლე ხორცი 500 გრ კარტოფილი 250 გრ ხეთი 4 ს.კ. ოხრახუშის ძირები 30 გრ ხახვი 1 თავი სტაფილო 1 ცალი პრასი 1 ცალი ხორცის ბულიონი 1.5 ჩ.ჭ. ტომატ–პასტა 4 ს.კ. დაკონსერვებული მწვანე ბარდა 120 გრ ნიორი 1 კბილი მაიორანი 1/2 ჩ.კ. პილპილი გემოვნებით მარილი გემოვნებით დაჭრილი მწვანილი გასაფორმებლად |
მასალად საჭიროა: ცხვრის მჭლე ხორცი 180 გრ ნიორი 1 კბილი დაჭრილი მწვანე ხახვი 2 ს.კ. პელმენის ცომი-500გრ ზეთი 2 ს.კ. ჯანჯაფილი-(კოჭა) 1 ჩ.კ. პილპილი გემოვნებით მარილი-გემოვნებით პერგამენტი-დასაფარებლად სოიოს საწებელი-გემოვნებით |
მასალად საჭიროა: ხორცის ფარში 250 გრ ხახვი 1 თავი რძე 1/2 ჩ.ჭ. 2 დღის პური 80 გრ კვერცხი 1/2 ცალი კარაქი გემოვნებით ჯავზი 1/2 ჩ.კ. პილპილი გემოვნებით მარილი-გემოვნებით მწვანილი მოსართავად |
მასალად საჭიროა: წიწილა 1 ცალი ზეთი 5 ს.კ. ხახვი 1 თავი დაკონსერვებული სოკო 100გრ ხორცის ბულიონი 1 ჩ.ჭ. თეთრი მშრალი ღვინო 1/2 ჩ.ჭ. არაჟანი 3 ს.კ. პილპილი-გემოვნებით მარილი-გემოვნებით |