მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები |
მოხარშული ხორცი სანელებლებით
2010-12-29, 11:16 AM | |
მასალად საწიროა: ხახვი 1 თავი სტაფილო 1 ცალი ოხრახუშის ძირები 30 გრ ნიახურის ძირები 30 გრ საქონლის მჭლე ხორცი 500 გრ დაფქული მიხაკი 1/2 ჩ.კ/ დაფნის ფოთოლი 1 ცალი პილპილი გემოვნებით მარილი გემოვნებით მომზადების წესი: ხახვი, სტაფილო, ოხრახუშისა და ნიახურის ძირები დაჭერით წვრილად. ხორცს დაასხით 0,6 ლ ცხელი წყალი, დაუმატეთ დაჭრილი ბოსტნეული და კარგად მოხარშეთ. გადმოდგმამდე 15 წუთით ადრე დაუმატეთ სანელებლები, 2 წუთით ადრე–დაფნის ფოთოლი. სუფრასთან მიტანის წინ ხორცი დაჭერით თხლად და გააცხელეთ თავისავე ნახარშში. | |
ნანახია: 1790 | რამოტვირთვები: 0 | |