MENU
მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

მოხარშული ხორცი სანელებლებით
2010-12-29, 11:16 AM
მასალად საწიროა:
ხახვი 1 თავი
სტაფილო 1 ცალი
ოხრახუშის ძირები 30 გრ
ნიახურის ძირები 30 გრ
საქონლის მჭლე ხორცი 500 გრ
დაფქული მიხაკი 1/2 ჩ.კ/
დაფნის ფოთოლი 1 ცალი
პილპილი გემოვნებით
მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:

ხახვი, სტაფილო, ოხრახუშისა და ნიახურის ძირები დაჭერით წვრილად.
ხორცს დაასხით 0,6 ლ ცხელი წყალი, დაუმატეთ დაჭრილი ბოსტნეული და კარგად მოხარშეთ. გადმოდგმამდე 15 წუთით ადრე დაუმატეთ სანელებლები, 2 წუთით ადრე–დაფნის ფოთოლი.
სუფრასთან მიტანის წინ ხორცი დაჭერით თხლად და გააცხელეთ თავისავე ნახარშში.





კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 865 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0