MENU
მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

გუფთა
2010-12-29, 11:04 AM
მასალად საჭიროა:
ხორცის ფარში 250 გრ
ხახვი 1 თავი
რძე 1/2 ჩ.ჭ.
2 დღის პური 80 გრ
კვერცხი 1/2 ცალი
კარაქი გემოვნებით
ჯავზი 1/2 ჩ.კ.
პილპილი გემოვნებით
მარილი-გემოვნებით
მწვანილი მოსართავად


ფარში, წვრილად დაჭრილი ხახვი და რძეში დამბალი პური გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, შეურიეთ კვერცხი და სანალებლები, დაუმატეთ მარილი.
მიღებული მასისგან გააკეთეთ გუფთები და ხარშეთ მარილწყალში 25 წთ.
სუფრასთან მიტანამდე მოასხით გამდნარი კარაქი და მორთეთ მწვანილით.





კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 2141 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 5.0/1