მინი–პიცა - სხვადასხვა - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7308
ჩიხითმა
ნანახია: 7086
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5955
შილაფლავი
ნანახია: 5936
ხარჩო
ნანახია: 3629
ოსტრი
ნანახია: 3545
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3207
ბაჟე
ნანახია: 2960
შაურმა shaurma
ნანახია: 2680
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» სხვადასხვა

მინი–პიცა
2010-12-29, 1:12 PM
მასალად საჭიროა:
მასალა 8 მინი–პიცისთვის:
250გრ ფქვილი
1 პაკეტი მშრალი საფუარი
5 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
მარილი
1 ჩ.კ. თავშვა
370გრ დაჭრილი პამიდორი
100გრ მოხარშული და დაჭრილი შაშხი
250გრ უმარილო სულგუნი
რეჰანი გემოვნებით
ფქვილი სამუშაოდ
პერგამენტი.

მომზადების წესი:
ფქვილის, საფუვრის, 3 ს.კ. ზითუნის ზეთის, 1 მწიკვი მარილისა და 70 მლ ნელთბილი წყლისგან სწრაფად მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. დააფარეთ და დადგით თბილ ადგილას 30 წთ.
შეურიერთ ერთმანეთს 2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი, თავშავა, პამიდორი, ადუღეთ შესქელებამდე და თან ურიეთ.
შაშხი დაჭერით გრძელ ზოლებად, სულგუნი კი–კუბიკებად. რეჰანი გარეცხეთ და გრძლად დაჭერით. ეს ყველაფერი შეურიერთ პამიდვრიან მასას.
გააცხელეთ ღუმელი 220–გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. საფუვრიანი ცომი ფქვილმოყრილ ზედაპირზე გადაზილეთ და 8 ნაწილად გაყავით. სამუშაო ზედაპირს მოაყარეთ ცოტაოდენი ფქვილი და ცომის ნაჭებს ოლადების ფორმა მიეცით. კიდეები ოდნავ აამაღლეთ და წაუსვით ზეითუნის ზეთი. ცომზე გაანაწილეთ პამიდვრიანი მასა და აცხვეთ 12–15წთ.





კატეგორია: სხვადასხვა | დაამატა: kopala
ნანახია: 351 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<