ცხვრის ხორცის რაგუ - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7388
ჩიხითმა
ნანახია: 7254
შილაფლავი
ნანახია: 6131
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5997
ხარჩო
ნანახია: 3722
ოსტრი
ნანახია: 3607
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3241
ბაჟე
ნანახია: 3011
შაურმა shaurma
ნანახია: 2725
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ცხვრის ხორცის რაგუ
2010-12-29, 11:11 AM
მასალად საჭიროა:
ცხვრის მჭლე ხორცი 500 გრ
კარტოფილი 250 გრ
ხეთი 4 ს.კ.
ოხრახუშის ძირები 30 გრ
ხახვი 1 თავი
სტაფილო 1 ცალი
პრასი 1 ცალი
ხორცის ბულიონი 1.5 ჩ.ჭ.
ტომატ–პასტა 4 ს.კ. დაკონსერვებული მწვანე ბარდა 120 გრ
ნიორი 1 კბილი
მაიორანი 1/2 ჩ.კ.
პილპილი გემოვნებით
მარილი გემოვნებით
დაჭრილი მწვანილი გასაფორმებლად


ცხვრის ხორცი და კარტოფილი დაჭერით ოთხკუთხედ ნაჭრებად და ცალ–ცალკე შეწვით ზეთში. ოხრახუშის ძირები დაჭერით წვრილად და ოდნავ მოშუშეთ. ხახვი, სტაფილო და პრასი დაჭერით წვრილად.
ხახვი და პრასი მოშუშეთ ზეთში, დაუმატეთ სტაფილო და შუშეთ კიდევ 5 წთ.
ცხვრის შემწვარ ხორცს დაასხით ბულიონი, ტომატი და შუშეთ 20 წთ.შემდეგ შეურიეთ შემწვარი კარტოფილი, მოშუშული ხახვი, სტაფილო, პრასი და შუშეთ კიდევ 15 წთ.
ცეცხლიდან გადმოდგმამდე 10 წუთით ადრე დაუმატეთ მწვანე ბარდა, 5 წუთით ადრე–სანელებლები და გახეხილი ნიორი.
სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი.




კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 359 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<