მთავარი » ფაილები |
სულ კატალოგში მასალაა: 221 ნაჩვენებია მასალა: 177-198 |
გვერდები: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 » |
მასალად საჭიროა: კომბოსტო 1/2 თავი ლორი-600 გრ გახეხილი ყველი-2 ს.კ. შებოლილი ღორის ქონი-100 გრ მწვანე ხახვის ღეროები პილპილი გემოვნებით მარილი-გემოვნებით მწვანილი გასაფორმებლად. |
მასალად საჭიროა: 500გრ საქონლის ან ღორის ღვიძლი 100გრ კარაქი 1 ჩ.ჭ. ბროწეულის წვენი 3–4 ძირი ქინძი მარილი და წიწაკა-გემოვნების მიხედვით |
მასალად საჭიროა: 1კგ ხორცი (რბილი ნაჭერი) 0,5კგ ბუგარული წიწაკა 1კგ ბადრიჯანი 200გრ კარაქი 2 ს.კ. ზეთი 4–5 თავი ხახვი 2 კბილი ნიორი 1 ჩ.ჭ. ბრინჯი 2 კონა (პატარა) ოხრახუში 1 კონა ქინძი 3 ძირი მარილი 3 ძირი პრასი შავი პილპილი, წიწაკა და მარილი-გემოვნების მიხედვით |
მასალად საჭიროა: 500გრ ხორცის რბილი ნაჭერი 2 თავი ხახვი თითო კონა ოხრახუში, კამა და პიტნა 1 ჩ.ჭ. ბრინჯი 70–100გრ კარაქი გემოვნებით წიწაკა და მარილი 40–50 ცალი ვაზის ფოთოლი |
\ მასალად საჭიროა: 1 ცალი ქათამი ლიმონათის ბოთლით მარილიანი წყალი 1 ფინჯანი წყალი მარილი-გემოვნებით |
მასალად საჭიროა: 700გრ ძროხის ხორცი 1 თავი ხახვი 200გრ პურის გული 7–8 ცალი კვერცხი უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი თითო ჩ.კ. მარილი, წიწაკა გემოვნებით შავი პილპილი წასასმელად არაჟანი ან მაიონეზი. |
მასალად საჭიროა: 1ც. კვერცხი, 1/4 ლავაში, ცოტა ზეთი. |
მასალას დაჭიროა: პომიდორი -0.14 კგ; ხახვი წითელი -0.03 კგ; სალათის ფოთოლი -0.11 კგ; მაიონეზი -0.09 კგ. -ლიმონი - 0.0019 კგ. -ნაღები პარმალადის -0.06 ლიტრი. - პილპილი - 0.0001 კგ. |
მასალად საჭიროა: ნიგოზი – 75 გრ, ნიორი – 4 გრ, სუნელები და მარილი-გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა: ბადრიჯანი - 100გრ, პამიდორი -1 00გრ, ხახვი - 50გრ, ზეთი - 30გრ, წიწაკა გემოვნებით, ნიორი - 5გრ, მარილი-გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა: საქონლის ფილე ზურგი - 0.52 კგ.; წითელი წიწაკა - 0.0011 კგ.; ნიორი - 0.002 კგ.; პილპილი - 0.0018 კგ.; ძირა - 0.0004 კგ; მარილი - 0.0068 კგ.; სოუსი სანელებლებით ქიუნე - 0.06 ლ. |
მასალად საჭიროა: ღორის ფილე - 400 გრ, საქონლის ხორცი - 130 გრ, ხახვი - 60 გრ, მარილი-გემოვნებით, ძირა-გემოვნებით, მწვანილი-გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა: ღორის ხორცი - 300გრ, ხახვი - 20 გრ, ბროწეული - 3 გრ, მარილი-გემოვნებით. |
მასალად საჭიროა: ხაში - 500გრ, ნიორი – 25გრ, მარილი – 1გრ, რძე - 3 კოვზი |
მასალად საჭიროა: საქონლის ხორცი -180გრ, ბრინჯი - 3გრ, ხახვი - 3გრ, ტომატი - 2გრ, მარილი და ნიორი გემოვნებით, სუნელი - 0.4გრ, მწვანილი - 15გრ, კარაქი - 3გრ. |
მასალად საჭიროა: ძროხის ხორცი --1 კილოგრამი, ჭარხალი--4 ძირი, ხახვი-1--2 თავი, დაჭრილი მწვანილი -1 ჩაის ჭიქა, დაფნის ფოთოლი-3-4 ცალი, პურის ფქვილი-2 სუფრის კოვზი, ძროხის გადამდნარი ქონი-1 სუფრის კოვზი, არაჟანი ან მაწონი - 3/4 ჩაის ჭიქა, წითელი ,შავი პილპილი და მარილი-- გემოვნების მიხედვით. |
ავადუღოთ სამი ლიტრი რძე.დუღილის დროს ჩავახალოთ 6 ცალი კვერცხი და 2 სუფრის კოვზი კარაქი. სუფრაზე მიტანისას თითოეულ თეშზე გავანაწილოთ თითო ან ორი ცალი კვერცხი. |
მასალად საჭიროა: რძე --3 ლიტრი, ბრინჯი სამი-მეოთხედი ჩაის ჭიქა, ერბო ან კარაქი - 50 გრამი, მარილი-გემოვნების მიხედვით. |
მასალას საჭიროა: გამხმარი სოკო-250 გრამი ხახვი-2 - 3 თავი, მზესუმზირას სეთი- 5 სუფრის კოვზი, პურის ფქვილი- 1 სუფრის კოვზი, დაფნის ფოთოლი 1--2 ცალი, დაჭრილი ქინძი ერთი- მეორედი ჩაის ჭიქა, შავი პილპილი -1--2 ჩაის კოვზი, მარილი--გემოვნების მიხედვით. |
|
მასალად საჭიროა: ლობიო - 500 გრამი , ზეთი - 4 სუფრის კოვზი , ხახვი-2 თავი, სხვადასხვა მწვანილი-1 პატარა კონა (ქინძი აუცილებელია) დაფნის ფოთოლი -3 ცალი, მარილი გემოვნების მიხედვით. |
მასალად საჭიროა: კარტოფილი - 1500 გრამი, ხახვი და სტაფილო- 100 გრამი, ერბო-100 გრამი, მარილი გემოვნების მიხედვით. |