გოგრა ხორცის შიგთავსით - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7388
ჩიხითმა
ნანახია: 7254
შილაფლავი
ნანახია: 6131
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5997
ხარჩო
ნანახია: 3722
ოსტრი
ნანახია: 3607
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3241
ბაჟე
ნანახია: 3011
შაურმა shaurma
ნანახია: 2725
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

გოგრა ხორცის შიგთავსით
2011-10-13, 3:31 PM

მასალად საჭიროა:
1 კგ ღორის ან ცხვრის ნეკნები
 2 დიდი თავი ხახვი
 2 ცალი ბულგარული წიწაკა
  2 ცალი მწარე წიწაკა
 ოხრახუში
 ქინძის თესლი
 ცხვრის ხორცის გამოყენების შემთხვევაში მოუხდებ
 ქინძი როზმარინი და ძირა 4 ც
 ბოსტნეულის ბულიონის
 კუბი
 არაჟანი
 1 ც საშუალო გოგრა

მომზადების წესი

დაჭრილი ხორცი ძლიერ ცეცხლზე ზეთსა და კარაქში შევბრაწოთ დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი ცოტათი მოვშუშოთ გავხსნათ ბულიონი წყალში შევურიოთ 3-4 კოვზი არაჟანი

გოგრას თავი ლამაზად მოვაჭრათ ამოვიღოთ გული ჩავყაროთ შიგ ქინძის თესლი საფანელი ბულგარული წიწაკის რამდენიმე ნაჭერი ცხარე წიწაკა  მოშუშული ხორცის ნახევარი მწვანილი გავიმეოროთ მეორე ფენა

ბოლოს მოვასხათ არაჟნიანი ბულიონი მოვაყაროთ მწვანილი და მარილი

დავაფაროთ თავი და შევდგათ ღუმელში 2 საათით 200 გრადუსზე

კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 669 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<