ბაჟე - წვნიანი კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7388
ჩიხითმა
ნანახია: 7254
შილაფლავი
ნანახია: 6131
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5997
ხარჩო
ნანახია: 3722
ოსტრი
ნანახია: 3607
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3241
ბაჟე
ნანახია: 3011
შაურმა shaurma
ნანახია: 2725
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» წვნიანი კერძები

ბაჟე
2011-01-07, 4:43 PM
მასალად საჭიროა:
2-3 ჩაის ჭიქა ნიგოზი
2 კბილი ნიორი
1 ჩ/კ. ქინძის თესლი
ქინძი, წიწაკა, იმერული ზაფრანა,
მარილი გემოვნებით.


ნიგოზი, ნიორი, დაფქვული ქინძის თესლი, ქინძი, წიწაკა, იმერული ზაფრანა, მარილი კარგად დავნაყოთ ან გავატაროთ ხორცის საკეპ მანქანაში. ყველაფერი კარგად ავურიოთ, გამოვწუროთ ზეთი და ჩავასხათ ცალკე ჭურჭელში. ნიგვზის მასას დავამატოთ ღვინის ძმარი, გავხსნათ ანადუღარ ცივ წყალში, ან გაცივებულ ბულიონში და მივიყვანოთ სასურველ სისქემდე.
მოხარშული ან შემწვარი ფრინველის ხორცი, ან თევზი ჩავალაგოთ შესაბამის ჭურჭელში. დავასხათ ბაჟე და ზემოდან მოვასხათ ნიგვზის ზეთი.



კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 3012 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<