ვაზის ფოთლის ტოლმა - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7388
ჩიხითმა
ნანახია: 7254
შილაფლავი
ნანახია: 6131
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5997
ხარჩო
ნანახია: 3722
ოსტრი
ნანახია: 3607
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3241
ბაჟე
ნანახია: 3011
შაურმა shaurma
ნანახია: 2725
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ვაზის ფოთლის ტოლმა
2010-12-29, 10:47 AM
მასალად საჭიროა:
500გრ ხორცის რბილი ნაჭერი
2 თავი ხახვი
თითო კონა ოხრახუში, კამა და პიტნა
1 ჩ.ჭ. ბრინჯი
70–100გრ კარაქი
გემოვნებით წიწაკა და მარილი
40–50 ცალი ვაზის ფოთოლი

მომზადების წესი:
გაატარეთ ხორცსაკეპში ხორცი ხახვთან ერთად. შეურიეთ წვრილად დაკეპილი ქინძი, კამა, პიტნა და გარეცხილი ბრინჯი. შეაზავეთ მარილით და წიწაკით. ვაზის ნორჩი ფოთლები, მოწალეთ მდუღარე მარილწყალში. თითოეულ ფოთოლში გაახვიეთ კაკლისოდენა ფარში და თანმიმდევრულად ჩააწყვეთ სქელძირიან ქვაბში. ალაგ–ალაგ ჩააყოლეთ კარაქის ნაჭრებიც. ნახევრამდე დაასხით მდუღარე წყალი, თავზე დაადეთ ბრტყელი თეფში და სიმძიმე. დადგით დაბალ ცეცხლზე და ადუღეთ ხორცის მოხარშვამდე. სუფრასთან მიიტანეთ ნივრით შეზავებულ მაწონთან ერთად.





კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 723 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<