მთავარი » ფაილები » ბოსტნეულის კერძები

აჯაბსანდალი
2010-12-29, 4:41 AM
მასალად საჭიროა:
ბადრიჯანი - 100გრ,
პამიდორი -1 00გრ,
ხახვი - 50გრ,
ზეთი - 30გრ,
წიწაკა გემოვნებით,
ნიორი - 5გრ,
მარილი-გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ავიღოთ ბადრიჯანი, გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებად, შევწვათ. მოვშეშოთ ხახვი, ბულგარული, მწვანილი, წითელი პამიდორი გავხეხოთ. ჩავყაროთ ეს ყველაფერი მოხრაკულ ხახვში. დავუმატოთ ნიორი და მწვანილები.




კატეგორია: ბოსტნეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 7683 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 2.3/3