ხარჩო - წვნიანი კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩიხითმა
ნანახია: 5983
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 5970
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5049
შილაფლავი
ნანახია: 4013
ოსტრი
ნანახია: 2991
ხარჩო
ნანახია: 2932
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 2889
ბაჟე
ნანახია: 2455
შაურმა shaurma
ნანახია: 2405
სტეიკი
ნანახია: 2373
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
KorJuk
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» წვნიანი კერძები

ხარჩო
2010-12-28, 6:30 PM
მასალად საჭიროა:
საქონლის ხორცი -180გრ,
ბრინჯი - 3გრ,
ხახვი - 3გრ,
ტომატი - 2გრ,
მარილი და ნიორი გემოვნებით,
სუნელი - 0.4გრ,
მწვანილი - 15გრ,
კარაქი - 3გრ. 


მოვხარშოთ საქონლის მკერდის ნაჭერი, ბულიონი გავწუროთ და კერძი მისგან დავამზადოთ.

წვრილად დაჭრილი ხახვი დაბალ ცეცხლზე ვშუშოთ საქონლის ცხიმთან ერთად, რომელიც ბულიონს მოუხადეთ, დავუმატოთ ცოტა ოდენობის კარაქი, ხახვის შუშვის დროს ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე წიწაკა, ნიახური და ქინძი. დავუმატოთ ტომატი და ცოტა ბულიონი, რომ არ მიგვეწვას. როცა კარგად მოიშუშება ქვაბი შევავსოთ ბულიონით. ჩავყაროთ გარეცხილი გრძელი ბრინჯი და ვხარშოთ, დავუმატოთ მარილი, ხარჩოს სუნელი, ნიორი, ცოტა ოდენობის წვრილად დაჭრილი ოხრახურში. ხორცი დავჭრათ და მოვათავსოთ ქვაბში და ვადუღოთ 3 წუთი.







კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 2934 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 5.0/1
  >>>>designed by kopala<<<<