MENU
მთავარი » ფაილები » ხორცეულის კერძები

ხინკალი
2010-12-28, 7:27 PM
მასალად საჭიროა:
ღორის ფილე - 400 გრ,
საქონლის ხორცი - 130 გრ,
ხახვი - 60 გრ,
მარილი-გემოვნებით,
ძირა-გემოვნებით,
მწვანილი-გემოვნებით.

მომზადების წესი:


პურის ფქვილი, წყალი, მარილი კარგად ავზილოთ, რომ მივიღოთ სქელი მასა, გავაჩეროთ ცომი 30 წუთი. შემდეგ კარგად დავზილოთ ცომი, დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებათ და გავაბრტყელოთ.

საქონლის ხორცი ძარღვების გარეშე დავჭრათ, ავურიოთ ღორის ზურგის ფილე და გავატაროთ ხორცსაკებ მანქანაში ხახვთან ერთად, დავუმატოთ ძირა, მარილი, წითელი წიწაკა გემოვნებით. ხორცის ფარშში დავუმატოთ ცოტა წყალი და მოვახვიოთ ცომში და ჩავყაროთ მარილიან მდუღარე წყალში, ვხარშოთ 7 წუთი სანამ ხინკლები ზემოთ ამოვლენ.



კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 944 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0