ხინკალი - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7177
ჩიხითმა
ნანახია: 6908
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5882
შილაფლავი
ნანახია: 5696
ხარჩო
ნანახია: 3488
ოსტრი
ნანახია: 3432
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3137
ბაჟე
ნანახია: 2817
შაურმა shaurma
ნანახია: 2621
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ხინკალი
2010-12-28, 7:27 PM
მასალად საჭიროა:
ღორის ფილე - 400 გრ,
საქონლის ხორცი - 130 გრ,
ხახვი - 60 გრ,
მარილი-გემოვნებით,
ძირა-გემოვნებით,
მწვანილი-გემოვნებით.

მომზადების წესი:


პურის ფქვილი, წყალი, მარილი კარგად ავზილოთ, რომ მივიღოთ სქელი მასა, გავაჩეროთ ცომი 30 წუთი. შემდეგ კარგად დავზილოთ ცომი, დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებათ და გავაბრტყელოთ.

საქონლის ხორცი ძარღვების გარეშე დავჭრათ, ავურიოთ ღორის ზურგის ფილე და გავატაროთ ხორცსაკებ მანქანაში ხახვთან ერთად, დავუმატოთ ძირა, მარილი, წითელი წიწაკა გემოვნებით. ხორცის ფარშში დავუმატოთ ცოტა წყალი და მოვახვიოთ ცომში და ჩავყაროთ მარილიან მდუღარე წყალში, ვხარშოთ 7 წუთი სანამ ხინკლები ზემოთ ამოვლენ.



კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 760 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<