მთავარი » ფაილები |
სულ კატალოგში მასალაა: 221 ნაჩვენებია მასალა: 89-110 |
გვერდები: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 » |
მასალად საჭიროა: 50 მლ კონიაკი 50 მლ ლიქიორი ამარეტო მომზადების წესი: 2-3 ყინულის კუბიკი ჩადეთ ჭიქაში, დაუმატეთ კონიაკი, ლიქიორი და მოურიეთ. ეს კოქტეილი საუკეთესო დიჟესტივია. |
მასალად საჭიროა: 1/2 ლ. ბადაგი 1/2 ლ. წყალი 1 ჩ.ჭ. მჭადის ფქვილი 50 გრ. ნიგოზი (სურვილისამებრ) შაქარი გემოვნებით |
მასალად საჭიროა: 3 ჩ.ჭ. ჰერკულესი 1 ჩ.ჭ. შაქარი 1 შეკვრა სამარხვო მარგარინი 2 ს.კ. კაკაო 1 შეკვრა ვანილი 2 შეკვრა ქოქოსის ნაფხეკი |
მასალად საჭიროა: 8 ულუფა ცომისათვის: 140 გ მარგარინი 100 გ შაქარი 1 კვერცხი 1/3 ჩ.კ. სოდა 250 გ პურის ფქვილი შიგთავსისთვის: 4 კვერცხი 100 გ შაქარი 400 გ ხაჭო 150 გ ქიშმიში 1 მწიკვი ვანილი 200 გ ცოცხალი ან დაკონსერვებული ხილი |
მასალად საჭიროა: 8 ულუფა 2 ჭიქა შაქარი 1 ჭიქა ზეთი 1 ჭიქა ქიშმიში 1 ჭიქა ნიგოზი 2 ჭიქა ვაშლის ნახარში 1 ჩ.კ. სოდა 4 ჭიქა ფქვილი 1 ჩ.კ. დარიჩინი 1 ს.კ. 3%-იანი ძმარი მარილი |
მასალად საჭიროა: 2 ულუფა 85 გ ხაჭო 30 გ შაქარი 50 გ არაჟანი 10 გ ჟელატინი 60 გ ხილის სიროფი |
მასალად საჭიროა: 4 ულუფა 500 გ ჟოლო 80 გ შაქარი 1 ს.კ. ჟოლოს არაყი 40 გ კარაქი 3 ს.კ. შაქრის პუდრა 1/4 ჩ.კ. ვანილი 5 კვერცხი 1 ს.კ. ლიმონის წვენი 1 ჩ.კ. ლიმონის ცედრა 200 გ იოგურტი 2 ს.კ. პურის ფქვილი 1 ს.კ. სახამებელი 1 მწიკვი მარილი |
მასალად საჭიროა: 6 ულუფა 12 კვერცხის გული 150 გ შაქარი 1 ლიმონი ან ფორთოხალი 60 გ ფორთოხლის ლიქიორი 60 გ კონიაკი 90 გ მუსკატი 360 გ სხვადასხვა ფორმის მზა ბისკვიტი |
მასალად საჭიროა: 5 ულუფა 20 გ ჟელატინი 5 კვერცხის გული 150 გ შაქარი 1 ს.კ. ხსნადი ყავა 200 გ რძე 500 გ სქელი ნაღები |
მასალად საჭიროა: 4 ულუფა 3 ს.კ. ზეითუნის ზეთი 1 ს.კ. თაფლი 1/2 ჭიქა შაქარი 2 ჭიქა თხილი, არაქისი ან ნიგოზი |
მასალად საჭიროა: 250 გ ხაჭო 300 გ რძე 80 გ თაფლი 1/2 ლიმონის ცედრა 150 გ მარწყვი პიტნის ფოთლები |
მასალად საჭიროა: ნაყინი "პალომა" - 500 გრ. კვერცხი - 2 ცალი. შაქრის ფხვნილი - 100 გრ. ბისკვიტი - 100 გრ. ხილი - 200 გრ. ქიშმიში - 100 გრ. ნიგოზი - 100 გრ. კონიაკი - 1 ს/კ. |
მასალად საჭიროა: 200 გ ქლიავი 500 გ ნესვი 4 ჭიქა წყალი 1.5 ჭიქა შაქარი ლიმონმჟავა |
მასალად საჭიროა: 200 გ ვაშლი 2 ს.კ. ქაცვი 3 ს.კ. შაქარი 5 ჭიქა წყალი 1 ს.კ. სახამებელი |
მასალად საჭიროა: 500 გ ჭვავის პურის ორცხობილა 4 ლ წყალი 200 გ შაქარი 40 გ საფუარი 5-10 პიტნის ფოთოლი 3-4 შავი მოცხარის ფოთოლი 50 გ ქიშმიში |
მასალად საჭიროა: 150 გ თაფლი 150 გ შაქარი 1 ლ წყალი 5-5 გ მიხაკი, დარიჩინი, კოჭა, ილი 1 დაფნის ფოთოლი |
მასალად საჭიროა: 1 ლ წითელი მშრალი ღვინო 150 გ თაფლი 1 მწიკვი დარიჩინი 1 მწიკვი მიხაკი 1 მწიკვი მუსკატი |
მასალად საჭიროა: 4 ულუფა კომბოსტოს 8 ფურცელი 8 ნაჭერი ლორი 2 კვერცხი 8 ნაჭერი ყველი 100 გ დაფხვნილი ორცხობილა 4 პამიდორი 100 გ ზეთი 2 კბილი ნიორი დაფქული შავი პილპილი მარილი |
მასალად საჭიროა: 8 ულუფა 2 კგ ღორის მჭლე ხორცი 3 კბილი ნიორი 1 ს.კ. უცხო სუნელი 1 ბულიონის კუბი 1 ლიმონის წვენი 4 ს.კ. ზეთი 1 კონა კამა 1 კონა ოხრახუში მარილი |
მასალად საჭიროა: 6 ულუფა 850 გ ღორის მჭლე ხორცი 250 გ ჰოლანდიური ყველი 250 გ ცხვრის შებოლილი ხორცი პილპილი მარილი |
მასალად საჭიროა: 5 ულუფა 800 გ საქონლის მჭლე ხორცი 100 გ კარაქი 5 ნაჭერი პური 1 ჭიქა პამიდვრის საწებელი 1/2 ჭიქა წითელი მშრალი ღვინო 2-3 წვეთი ტაბასკოს საწებელი 50 გ მაგარი ყველი პილპილი მარილი |
მასალად საჭიროა: 4 ულუფა 2 ბადრიჯანი 300 გ ცხვრის ხორცის ფარში 2 კბილი ნიორი 2 პამიდორი 40 გ მაგარი ყველი 50 გ კარაქი ან მარგარინი პილპილი მარილი ოხრახუში მოსართავად |