MENU
მთავარი » ფაილები » რძის ნაწარმი

ისპანახისა და ყველის სოუსი ispanaxisa da yvelis sousi
2011-12-25, 3:32 PM
მასალად საჭიროა:
400 გ ისპანახი,
2 კბილი ნიორი,
2-3 ს.კ. ზეთი,
 0,5 ჩ.კ. ჯავზი,
0,5 ჭიქა რძე,
250 გ 20%-იანი ნაღები,
3 ს.კ. ნაღების ყველი,
2 ს.კ. გახეხილი მაგარი ყველი,
მარილი, პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და მდუღარე მარილ-წყალში წამოვადუღოთ, შემდეგ კი გადავწუროთ. ტაფაში ჩავასხათ ზეთი და მოვშუშოთ დაჭრილი ნიორი, დავუმატოთ გაწურული, დაჭრილი ისპანახი და 1-2 წუთი გავაგრძელოთ შუშვა. ისპანახს შევურიოთ ნაღები, ყველის სახეობები, რძე და სანელებლები და წამოვადუღოთ. მზა სოუსით შეგვიძლია მივირთვათ მაკარონი და პასტის ნებისმიერი სახეობა.
კატეგორია: რძის ნაწარმი | დაამატა: kopala | ტეგები: ისპანახისა, ყველის, და, სოუსი, yvelis, da, ისპანახისა და ყველის სოუსი, sousi, ispanaxisa da yvelis sousi, ispanaxisa
ნანახია: 665 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0