შერეული ტოლმა დაჭრილი ხორცით - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7177
ჩიხითმა
ნანახია: 6908
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5882
შილაფლავი
ნანახია: 5696
ხარჩო
ნანახია: 3488
ოსტრი
ნანახია: 3432
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3137
ბაჟე
ნანახია: 2817
შაურმა shaurma
ნანახია: 2621
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

შერეული ტოლმა დაჭრილი ხორცით
2010-12-29, 10:51 AM
მასალად საჭიროა:
1კგ ხორცი (რბილი ნაჭერი)
0,5კგ ბუგარული წიწაკა
1კგ ბადრიჯანი
200გრ კარაქი
2 ს.კ. ზეთი
4–5 თავი ხახვი
2 კბილი ნიორი
1 ჩ.ჭ. ბრინჯი
2 კონა (პატარა) ოხრახუში
1 კონა ქინძი
3 ძირი მარილი
3 ძირი პრასი
 შავი პილპილი, წიწაკა და მარილი-გემოვნების მიხედვით


ძალიან წვრილად დაჭერით ხორცი და ხახვთან ერთად მოშუშეთ ცხიმში. (200გრ კარაქი, 2 ს.კ. ზეთი). როცა ხორცი კარგად ჩაიხრაკება, დაუმატეთ მსხვილ სახეხზე გახეხილი 2–3 პამიდორი, ან ტომატი. შეურიეთ დაჭრილი ოხრახუში, ქინძი, პრასი, მწვანე წიწაკა და ნიორი. შეაზავეთ შავი პილპილით და მარილით. დაუმატეთ გარეცხილი ბრინჯი და კარგად აურიეთ.
გამზადებული ფარშით გამოტენეთ, წინასწარ გულგამოღებული პამიდორი, ბულგარული წიწაკა, ბადრიჯანი და ერთმანეთის შენაცვლებით ჩააწყვეთ ქვაბში. 2–3 ჩ.ჭ. წყალში გახსენით მარილი და მოასხით ზემოდან. ქვაბს ნახევრად დაახურეთ სახურავი და ნელ ცეცხლზე ადუღეთ გამზადებამდე.








კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 579 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<