ხორცის რულეტი ღვინის სოუსით xorcis ruleti gvinis sousit - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7320
ჩიხითმა
ნანახია: 7107
შილაფლავი
ნანახია: 5965
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5963
ხარჩო
ნანახია: 3641
ოსტრი
ნანახია: 3557
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3214
ბაჟე
ნანახია: 2969
შაურმა shaurma
ნანახია: 2689
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ხორცის რულეტი ღვინის სოუსით xorcis ruleti gvinis sousit
2011-10-15, 9:38 AM
მასალად საჭიროა:
6 ულუფა
1 ფუნთუშას ორცხობილა
5 ს.კ. რძე
1 კვერცხი
1 კონა მწვანე ხახვი
2 კონა რეჰანი
300 გ დაკეპილი ხბოს ხორცი
700 გ რბილი საქონლის ხორცი
1 თავი ხახვი
250 გ წითელი ღვინო
3 ს.კ. ზეთი
200 გ ნაღები
2 ს.კ. ფქვილი
დაფქული შავი პილპილი, 
მარილი

1. ფუნთუშას ორცხობილა დაჭერით კუბიკებად, დაუმატეთ რძე და კვერცხი. მწვანე ხახვი დაჭერით რგოლებად. რეჰანი დაჭერით წვრილად. ეს ყველაფერი შეურიეთ წვრილად დაკეპილ ხბოს ხორცს.
2. საქონლის ხორცი დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, ზედ გაანაწილეთ ფარში და გადაახვიეთ.
3. ექვსად გაჭრილი ხახვი და რულეტი შეწვით ცხიმში. შემდეგ დაუმატეთ ღვინო და შუშეთ 1,5 სთ.
4. რულეტი გადმოიღეთ. შუშვის დროს წარმოქმნილი წვენი და ნაღები მიიყვანეთ დუღილამდე, დაუმატეთ მოხალული ფქვილი და კარგად მოურიეთ. რულეტი სუფრასთან მიიტანეთ სოუსთან და ბოსტნეულის გარნირთან ერთად.
კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 815 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<