ხორცის ბასტურმა - ხორცეულის კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7388
ჩიხითმა
ნანახია: 7254
შილაფლავი
ნანახია: 6131
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5997
ხარჩო
ნანახია: 3722
ოსტრი
ნანახია: 3607
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3241
ბაჟე
ნანახია: 3011
შაურმა shaurma
ნანახია: 2725
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ხორცეულის კერძები

ხორცის ბასტურმა
2011-10-14, 12:46 PM
მასალად საჭიროა:
რბილი ხორცი -1200 გრამი,
ხახვი – 200 გრამი,
შავი პილპილი – 20 მარცვალი,
დაფნის ფოთოლი – 4 ცალი,
მარილი – გემოვნების მიხედვით.

ხორცი დავჭრათ სამწვადე ნაჭრებად. ზედ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დანაყილი შავი პილპილი, დაფნის ფოთოლი და მარილი. ავურიოთ ერთმანეთში, ჩავდოთ ქოთანში ან ბადიაში (ქილაში) და დავდგათ ცივ ადგილას. როდესაც საჭირო იქნება, ამოვიღოთ, ავაგოთ შამფურზე ჩვეულებრივად და შევწვათ. ამნაირად მომზადებული ხორცი 3-4 დღეს გაძლებს.

კატეგორია: ხორცეულის კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 899 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<