სუპი გარეული ფრინველის ხორცით - წვნიანი კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7414
ჩიხითმა
ნანახია: 7290
შილაფლავი
ნანახია: 6175
აჯაბსანდალი
ნანახია: 6009
ხარჩო
ნანახია: 3745
ოსტრი
ნანახია: 3620
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3251
ბაჟე
ნანახია: 3023
შაურმა shaurma
ნანახია: 2733
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» წვნიანი კერძები

სუპი გარეული ფრინველის ხორცით
2010-12-26, 5:59 PM
მასალად საჭიროა:
კაკაბი-2 ცალი,
ძროხის ხორცი-500 გრამი,
სხვადასხვა მწვანილის ძირები -თითო ძირი,
ერბო-2 სუფრის კოვზი,
ხახვი 1-2 თავი,
სტაფილო 1-2 ძირი
პურის ფქვილი 1 სუფრის კოვზი,
თეთრი ღვინო -1 ჩაის ჭიქა,
ან ღვინო ''მადერა'' ერთი-მეორედი ჩაის ჭიქა ,
მარილი -გემოვნების მიხედვით.

500 გრ ძროხის ხორცს დავასხათ 12 ჩაის ჭიქა წყალი და ვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით.
ორი კაკაბი შევწვათ კარგად, შემდეგ მათი ხორცი და ძვლები დავბეგვოთ.100 გრ წვრილად
დაჭრილი ხახვი და სტაფილო მოვხრაკოთ 50 გრ ერბოში, შემდეგ დავნაყოთ და ყველაფერი ეს 
ჩავდოთ წვენში. შევანელოთ მარილით და გავაგრძოთ დუღება კიდევ ერთი საათის განმავლობაში
დავუმატოთ მწვანილი შემდეგ მოვუკიდოთ ერბოში მოშუშული ფქვილი და გავწუროთ ფლავსაწურში .  ბოლოს ჩავასხათ  ერთი-მეორედი ჩაის ჭიქა ღვინო ''მადერა'' ან 1 ჭიქა თეთრი კახური ღვინო.


კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 474 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<