საცივი - წვნიანი კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7414
ჩიხითმა
ნანახია: 7290
შილაფლავი
ნანახია: 6175
აჯაბსანდალი
ნანახია: 6009
ხარჩო
ნანახია: 3745
ოსტრი
ნანახია: 3620
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3251
ბაჟე
ნანახია: 3023
შაურმა shaurma
ნანახია: 2733
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» წვნიანი კერძები

საცივი
2011-12-17, 1:55 AM
 
მასალად საჭიროა:
დედალი ან ინდაური;
1 კგ თეთრი ნიგოზი;
ხახვი სუნელები,
ყვავილი,
წიწაკა,
დაფნა
 

მომზადების წესი:
მოვხარშოთ დედალი ინდაური. შემდეგ შევწვათ და დავჭრათ.ნახარში გავაციოთ და გავატაროთ 1კგ. თეთრი ნიგოზი. ცალკე ჯამში მოვათავსოთ დაჭრილი ხახვი სუნელები, აუცილებლად ყვითელი ყვავილი, წიწაკა, დაფნა და ინდაურის ნახარშის მოხდილ ცხიმში მოვადუღოთ. შემდეგ ავიღოთ საცერი და დავყაროთ ზედ ნიგოზი, დავასხათ თბილი ინდაურის ნახარში და ასე ვხეხოთ სანამ ნიგოზი არ გათავდება. საცერის ზევიდან დარჩენილი მასა გადავყაროთ. ასევე გავხეხოთ ჯამში მოდუღებული მასა და შეურიოთ. სისქე თავად შეარჩიეთ. შემდეგ შევდგათ გაზზე და მხოლოდ წამოვადუღოთ. მარილი და წიწაკა შეურიოთ. ეს მასა დავასხათ დაჭრილ ინდაურს. გაცივდება და მზად არის.
კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 1394 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
  >>>>designed by kopala<<<<