MENU
მთავარი » ფაილები » წვნიანი კერძები

ხაში ძროხის ფაშვისა და ფეხებისაგან
2010-12-25, 5:16 PM
მასალად საჭიროა:
ფაშვი და ფეხები- 2 კგ 
ნიორი 15- 20 კბილი

კარგად გასუფთავებული ძროხის ფაშვი და ფეხები დავჭრათ მოგრძო ნაჭრებად, ჩავაწყოთ ქვაბში 
უწყლოდ, დავდგათ თავდახურული ძლიერ ცეცხლზე და ჩავფუფქოთ ორთქლში.
შემდეგ დავასხატ იმდენი წყალი, რომ ფარავდეს და ვადუღოთ ხუფმოხდილი დაახლოვებით 2 საათის განმავლობაში . სუფრაზე ცალკე მივიტანოთ მარილთან ერთად დანაყილი ნიორი
კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 566 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 1.0/1