ხარჩო - წვნიანი კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 4330
ჩიხითმა
ნანახია: 3897
აჯაბსანდალი
ნანახია: 3559
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 2591
ოსტრი
ნანახია: 2496
ხარჩო
ნანახია: 2292
სტეიკი
ნანახია: 2081
შაურმა shaurma
ნანახია: 1965
სოკოს სუპი
ნანახია: 1912
ენის სალათა
ნანახია: 1838
ბაჟე
ნანახია: 1831
შილაფლავი
ნანახია: 1686
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
bmw
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ia-ia
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» წვნიანი კერძები

ხარჩო
2010-12-28, 6:30 PM
მასალად საჭიროა:
საქონლის ხორცი -180გრ,
ბრინჯი - 3გრ,
ხახვი - 3გრ,
ტომატი - 2გრ,
მარილი და ნიორი გემოვნებით,
სუნელი - 0.4გრ,
მწვანილი - 15გრ,
კარაქი - 3გრ. 


მოვხარშოთ საქონლის მკერდის ნაჭერი, ბულიონი გავწუროთ და კერძი მისგან დავამზადოთ.

წვრილად დაჭრილი ხახვი დაბალ ცეცხლზე ვშუშოთ საქონლის ცხიმთან ერთად, რომელიც ბულიონს მოუხადეთ, დავუმატოთ ცოტა ოდენობის კარაქი, ხახვის შუშვის დროს ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე წიწაკა, ნიახური და ქინძი. დავუმატოთ ტომატი და ცოტა ბულიონი, რომ არ მიგვეწვას. როცა კარგად მოიშუშება ქვაბი შევავსოთ ბულიონით. ჩავყაროთ გარეცხილი გრძელი ბრინჯი და ვხარშოთ, დავუმატოთ მარილი, ხარჩოს სუნელი, ნიორი, ცოტა ოდენობის წვრილად დაჭრილი ოხრახურში. ხორცი დავჭრათ და მოვათავსოთ ქვაბში და ვადუღოთ 3 წუთი.







კატეგორია: წვნიანი კერძები | დაამატა: kopala
ნანახია: 2293 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 5.0/1
 
 
რომელ კატეგორიაში დავამატო უფრო მეტი სიახლე?
სულ პასუხი: 234
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  >>>>designed by kopala<<<< Create a website for free