სააღდგომო პასკა saagdgomo paska - ტკბილი კერძები - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7414
ჩიხითმა
ნანახია: 7290
შილაფლავი
ნანახია: 6175
აჯაბსანდალი
ნანახია: 6009
ხარჩო
ნანახია: 3745
ოსტრი
ნანახია: 3620
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3251
ბაჟე
ნანახია: 3023
შაურმა shaurma
ნანახია: 2733
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
asmatikoba
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» ტკბილი კერძები

სააღდგომო პასკა saagdgomo paska
2011-12-24, 4:15 PM
მასალად საჭიროა:
ფქვილი  - 500 გრ
საფუარი  - 40 გრ
რძე  - 180 მლ
კარაქი  - 100 გრ
კვერცი  - 5 ცალი
ქიშმიში  - 70 გრ
ნიგოზი  - 70 გრ
ილი  - 1/4 ჩ/კ (კარდამონი)
ჯავზის კაკალი  - 1/4 ჩ/კ (მუსკატი)
შაქარი  - 100 გრ
კონიაკი  - 2 ს/კ
მარილი  - 1/4 ჩ/კ
ვანილი  - დანის წვერზე

მომზადების წესი:
ამ რეცეპტით გამოდის არომატული, რბილი პასკა და ძალიან გემრიელი. :)
ინგრედიენტები გათვლილია 1 დიდ პასკაზე.
 
რძე გავათბოთ, ჩავყაროთ საფუარი, 1 ს/კ შაქარი, ცოტათი ფქვილი. ყველაფერი კარგად ავურიოთ და დავდგათ თბილ ადგილას 20 წუთით.
 
ჩვენს მიერ გაკეთებული მასა უნდა გაფუვდეს.
 
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ერთად.
 
დავამატოთ ვანილი, კონიაკი, გამდნარი კარაქი და კარგად ავურიოთ. ეს ყველაფერი დავამატოთ გაფუებულ მასაში, ავურიოთ, დავამატოთ ლიმონის ცედრა, ილი, ჯავზის კაკალი და დარჩენილი ფქვილი. კარგად ავურიოთ.
 
დავდგათ ცომი თბილ ადგილას 1 საათით - მოცულობა უნდა გაიზარდოს 2-ჯერ.
როცა ცომი ამოვა კარგად ჩავზილოთ და დავამატოთ ქიშმიში და ნიგოზი.
 
 
შევავსოთ ფორმები მაქსიმუმ ნახევრამდე. დავტოვოტ 30 წუთით, რომ ამოვიდეს. ზემოდან დავაყაროთ ნიგოზი.
 
გამოვაცხოთ გაცხელებულ ღუმელში 180 გრადუსზე 35 წუთის განმავლობაში. შემდეგ ჩავწიოთ ტემპერეტურა 160 გრადუსამდე და გამოვაცხოთ კიდევ 25 წუთი.
 
როცა მზად იქნება ამოვიღოთ ფორმებიდან და დავაყაროთ შაქრის პუდრა
კატეგორია: ტკბილი კერძები | დაამატა: kopala | :
ნანახია: 7735 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 2.9/15
  >>>>designed by kopala<<<<