მობრაწულა შებოლილი ლორით - სხვადასხვა - - ყველაფერი მხოლოდ თქვენთვის - კერძები მხოლოდ თქვენთვის
|
ჩაქაფული chaqafuli
ნანახია: 7180
ჩიხითმა
ნანახია: 6912
აჯაბსანდალი
ნანახია: 5884
შილაფლავი
ნანახია: 5711
ხარჩო
ნანახია: 3497
ოსტრი
ნანახია: 3436
გოგლიმოგლი goglimogli
ნანახია: 3138
ბაჟე
ნანახია: 2819
შაურმა shaurma
ნანახია: 2623
 
 
 
 

null
kopala
სიახლე:222
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
turo-1983
სიახლე:0
სქესი:კაცი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0


null
ninikomosi
სიახლე:0
სქესი:ქალი
ფორუმზე:0
კომენტარი:0

 
 
საიტზე ძიებისას გამოიყენეთ ქართული შრიფტი!!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
» სხვადასხვა

მობრაწულა შებოლილი ლორით
2010-12-29, 1:16 PM
მასალად საჭიროა:
მასალა საცხობი ფირფიტისთვის:
200გრ ფქვილი
50გრ ჭვავის ფქვილი
მარილი
80გრ ერბო
300გრ არაჟანი
2 ს.კ. ზეთი
250გრ შებოლილი ლორი
3 თავი ხახვი
პილპილი
1 ს.კ. დაჭრილი მწვანე ხახვი
ცხიმი საცხობი ფირფიტისთვის
ფქვილი სამუშაოდ

მომზადების წესი:

შეურიეთ ერთმანეთს პურის ფქვილი, ჭვავის ფქვილი და 1/2 ჩ.კ. მარილი. ერბო 1/8 ლ წყალთან ერთად წამოადუღეთ. ოდნავ გააგრილეთ, თანდათან შეურიეთ ფქვილი და სწრაფად მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. დააფარეთ და დადგით 20 წთ.
ამასობაში ერთმანეთს შეურიეთ არაჟანი და ზეთი. ლორი და ხახვი დაჭერით წვრილად. არაჟნიან მასას დაუმატეთ ხახვისა და ღორის ხორცის 2/3, მარილი და პილპილი
გააცხელეთ ღუმელი 200–გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტას წაუსვით ცხიმი.ცომი ძალიან თხლად გააბრტყელეთ ფქვილმოყრილ ზედაპირზე, ჩადეთ ფორმაში და გაუკეთეთ 1–2 სმ სიმაღლის გვერდები. ცომზე თანაბრად გაანაწილეთ არაჟნიანი მასა და ზემოდან დარჩენილი ლორი მოაყარეთ. აცხვეთ 15–20წთ.
მობრაწულა დაჭერით, მოაყარეთ მწვანე ხახვი და ჯერ კიდევ თბილი მიიტანეთ სუფრასთან.





კატეგორია: სხვადასხვა | დაამატა: kopala
ნანახია: 349 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 5.0/1
  >>>>designed by kopala<<<<